2350
img1

Skoplje predaudicija

Iiii prve predaudicije u Skoplju su završene! Makedonci su probili led i izašli na crtu pred naše selektore.A kakva je atmosfera bila? Fantastična, City Mall je odzvanjao! Takmičari su pevali, igrali, skakali, a poneti tom euforijom i njihova pratnja im se pridružila. Tekstovi pesama su se ponavljali do poslednjeg trenutka, jedni u sebi, a drugi su okupljali publiku i pravili mini show.

„Čukni vo drvo, čukni tri pati“, neki su i to radili pred ulazak, nadamo se da vam je donelo sreću. Veliki je ulog na stolu, “možda sam ja novi Daniel Kajmakoski ili možda baš naš bend postane na Balkanu ono što je One direction u svetu“. Momci ako pevate dobro koliko ste se dobro obukli i uspešno zalizali kose onda budite sigurni da ćete jednog dana osvajati ženska srca- naša već jeste.

\

Na pitanje da li je kliše što su uzeli pesmu Tošeta Proeskog ili Karoline Gočeve, odgovor je: “Nije naravno, i treba da birate pesme koje vas najbolje nose i u kojima se najbolje pronalazite”. Bilo je onih koji su do poslednjeg trenutka pokušavali da izvuku refren „I will always love you“- nadamo se da im je pošlo za rukom kad su nastupili. Ko zna možda vas baš ta pesma odvede pred žiri koji vam da 4 DA i nađete se u finalu- a to je cilj zar ne?

Uverili smo se da ste dobro domaćini, osećali smo se “kao kod kuće“, puni elana i pozitivnih vibracija kao i vaša strast prema pevanju nisu nam dozvolili da se osetimo umornim ni na tren. Kao što se nama zahvalio tata jedne devojčice što smo “doveli“ X factor na Balkan, jer njegova ćerka je jedva čekala da napuni 14 godina i pokaže svoje pevačke sposobnosti, tako se i mi vama zahvaljujemo što ste bili deo ovog predivnog iskustva.

Hvala mnogo i City Mall-u, kao i bioskopu Cineplexx-u na nesebičnoj saradnji i pomoći! Takođe hvala i divnoj Sitel televiziji!

A put se nastavlja dalje i znamo da nas čeka ništa manje dobra atmosfera na sledećoj predaudiciji. „Montenegro, Montenegro zove tebe, tebe“ – pridruži nam se u avanturi, možda baš TI imaš X factor! 

Ostale vesti