2636
img1

Split predaudicija

Iii gotova je predaudicija u Splitu. Vuuuh, takmičari stavili ste nas pred težak zadatak! Po onome što smo čuli u holu bili ste fenomenalni. Vaša energija i šarm su nas kupili. Euforija je bila nikad veća. Svi su se vrteli u krug, još jednom se preslišavajući tekst, gledajući se u ogledalu da li dobro izgledaju, a svi su ponovo vremena za osmeh. Jedna žena je čak rekla da je sada osetila veće uzbuđenje nego kad je rekla sudbonosno da. Da li je ovo isto neka vrsta stajanja na ludi kamen, ako si taj koji u sebi nosi X factor?

E da, i za devojku koja je nosila crvenu haljinu koja od treme nije mogla da prestane da brine da li se lepo obukla- ne brini super si izgledala. Ako si ta koja ima X factor ta haljina se može smatrati srećnom što si je ti nosila tog dana. Bilo je promena kostima u poslednjem trenutku, i stvarno su svi izgledali reprezentativno. Mogli smo da napravimo malu modnu reviju dok smo čekali, od dame sa šeširom, preko momka u r’n’r fazonu kome bi mogli da pozavide i svetski rokeri, do devojke koja je u letnjoj haljinici naterala sve da zaboravimo da je februar i osetimo se kao da smo na moru. A takva je i atmosfera bila- prava letnja, svi veseli i čili. Neko se dohvatio i gitare pa se pevalo kao da smo u baru na plaži, zagrejali smo Hotel President na 40 stepeni.

A kako se gradilo samopouzdanje- pa bilo je svega. Od onih koji su pokušavali da ispričaju što više anegdota i zasmeju masu, kako bi sebi skrenuli misli, do onih koji si izgrickali nokte sebi, a da su mogli i drugima bi. Neke devojke su našle i podršku u zagrljajima momaka, ko zna možda će se i neke nove ljubavi roditi, treba se naći drugom u stresnim situacijama. Neki su delili savete kako da se postaviš dok pevaš- lekcija iz neverbalne komunikacije uvek dobro dođe. A ipak najslađi su oni koji su došli tu jer su ih prijatelji prijavili, ali njih to uopšte KAO ne zanima, ali se zato tekst ponavljao do poslednjeg momenta. E oni su najviše utabali tepih ispred sale. A bilo je i onih koji su se samo brinuli da ne završe među onima koji će posle izazivati opšti smeh i radost na youtube-u.

Još jedno prelepo iskustvo je iza nas. “Adio, adio Splite moj“ naš karavan u potrazi za zvezdom mora da nastavi dalje i seli se u Zagreb. Ostajemo 2 dana tamo i već znamo da nas čeka mnoštvo talenata spremnih da podele svoj X factor sa nama.  

Ostale vesti