11052
img1

Mirko Vukomanović o X factoru!

Mirko Vukomanović producent “X factor Adria” i suvlasnik nove produkcije “Connect Live Media” (a pre svega kompozitor, aranžer i muzički producent velikih zvezda) objasnio nam je zašto je baš “X factor Adria” najveći regionalni show, ko su njegove zvezde, i šta je to novo što nas čeka ove sezone.

 

 

“U novoj sezoni “X Factor Adria” očekuje nas veliki broj noviteta, budući da je šou konačno dobio pravi regionalni karakter kakav zaslužuje. Pre svega što će se emitovati u čak pet zemalja regiona: u Srbiji I Crnoj Gori prvi put na Prvoj televiziji, Hrvatskoj na RTL-u, Bosni na dve televizije RTRS I RTVF i u Makedoniji na Sitel televiziji.”

 

 

Kada je reč o novitetima Mirko nam je otkrio da su to pre svega najveće regionalne zvezde koje čine ovogodišnji žiri i koje će jednom posebnom energijom da uveličaju ovogodišnju sezonu. To su kako već znate Aleksandra Kovač, Željko Joksimović, Massimo Savić i Tonči Huljić. Pored žirija, show će začiniti fenomenalni voditeljski trio koji čine glumac Aleksandar Radojičić po prvi put u ulozi voditelja, i dve šarmantne dame - Anonija Blaće i Snežana Velkov koja je bila domaćin i u prošloj sezoni.

 

 

Otkrio nam je i šta je novo unutar same emisije, a to je izazov “6 stolica” i šta se sprema za dalje:

” Kada govorimo o takmičarskom delu ove sezone, u fazi takmičenja “Bootcamp”, uvodimo veoma uzbudljivo pravilo “Izazov 6 stolica” kada će sudije, odnosno mentori odlučiti kojih 6 takmičara iz svake kategorije (devojke do 27, mladići do 27, stariji od 27 I vokalne grupe) prolazi u sledeći krug takmičenja. Zanimljivo je da, iako određeni takmičar zasluži mesto u sledećem krugu, do samog kraja nije ništa zagrantovano. Uvek neko sledeći ko je, po mišljenju sudija bolji – može proći dalje, odnosno zauzeti mu mesto, sve dok se ne izabere konačnih 6 takmičara iz svake kategodije. Biće veoma dramatično, uzbudljivo i napeto do samog kraja, kako za takmičare, tako i za gledaoce.”

 

 

“Biće veoma uzbudljivo, a produkcija Connect Live Media sprema još nekoliko sjanih projekata u sezoni 2015/2016, dok je “X Factor Adria” potpisan na 3 sezone, tako da gledaoce širom regona, u nadenom periodu, očekuje vrhunski tv program” - zaključuje Mirko Vukomanović

 

Ostale vesti