9895
img1

PREMIJERA DRUGE SEZONE!

Znamo da ste nas u brojnim komentarima pitali kada je emitovanje, da su neki nagađali, neki pogađali...I evo došao je trenutak da vam objavimo dan premijere prve epizode, druge sezone najvećeg regionalnog showa - “X FACTOR ADRIA”.

 

 

U nedelju, 22. Marta 2015. godine u 21h moći ćete da nas gledate u celom regionu odnosno - u Srbiji i Crnoj Gori prvi put na Prvoj televiziji, Hrvatskoj na RTL-u, Bosni na dve televizije RTRS i RTVF i u Makedoniji na Sitel televiziji.

 

Kroz show će vas voditi fantastični voditeljski trio koji čine - Antonija Blaće, Snežana Velkov i Aleksandar Radojičić. Na žiri stolicama sede 4 velike regionalne zvezde koji će svojim iskustvom, energijom i komentarima da vam učine show zanimljivim - Aleksandra Kovač, Željko Joksimović, Tonči Huljić i Massimo Savić.

 

I na kraju tu su takmičari koje ćete upoznati u prvoj epizodi. Njihove životne priče, talente, koje ćete odmah zavoleti, ili vam neće biti ni malo simpatični. Sa kojima ćete prolaziti kroz smeh ili kroz suze. Bilo kako bilo, jedno je sigurno - nećemo vas ostaviti ravnodušnima.

 

 

Gledamo se!

Ostale vesti