3888
img1

MASSIMO I ENI PROSLAVILI GODIŠNJICU BRAKA

Jedan od sudija popularnog pevačkog šou programa “X Factor Adria”  Massimo Savić proveo je dvadeset i treću godišnjicu braka sa svojom lepšom poloviom Eni,  ali ovoga puta radno – na snimanjima ovog tv formata čiju premijeru očekujemo u nedelju 22. marta od 21h na televizijama: Prva, RTL, RTRS, RTVF i Sitel.

 

Eni, kao i u životu, Massima verno prati I podržava i kada su njegove poslovne obaveze u pitanju, pa su tako dvoje supružnika godišnjicu braka proslavili u društvu Tončija Huljića, Aleksandre Kovač, Željka Joksimovića i njegove supruge Jovane. U prijatnoj atmosferi žiri “X Faktora” je rezmenjivao utiske sa snimanja, razgovarali su i o ljubavi, uživajući u ukusnoj torti iznenađenja, a Massimo je tom prilikom rekao: “Prije 25 godina dobio sam jackpot i od tada uživam neopisivu sreću. Brak iziskuje veliki napor i razumjevanje, ali muškarci slušajte svoje žene i volite ih kao prvog dana i ne zaboravite mudrije su od nas...Želim vam svima  barem pola jackpota kojeg sam ja dobio! ” 

 

Prava proslava, ipak, sledi po povrtku u Zagreb, a pre daljih Massimovih koncertnih obaveza i premijere prve epizode “X Factor Adria”.

Ostale vesti