8047
img1

Novo prijateljstvo!

Aleksandar Radojičić i Antonija Blaće proteklih dana provodili su puno vremena zajedno od proba, preko šminkanja do samog snimanja. Ovaj voditeljski par se totalno “skapirao”, upoznao i rodilo se jedno novo prijateljstvo!

 

Iako nemaju mnogo slobodnog vremena, ono malo što su imali, Aleksandar je kao pravi prijatelj i džentlmen iskoristio da Antoniji pokaže Beograd...

 

„Znate kako s nekim ljudima jednostavno kliknete na prvu. E tako je bilo i s Aleksandrom. Jako je simpatičan i odmah smo se sprijateljili. Vrijedan je i ne glumi zvijezdu iako on to jest. Gušt mi je raditi s njim i zajedno proživljavamo sve emocije kandidata X Factora. Jedva čekam da počne show na televiziji i nadam se da će gledatelji osjetiti taj adrenalin i atmosferu te da će naći svog favorita“, otkrila je Tonka.

 

Popularni glumac Alekandar Radojičić koga je publika zavolela u kultnom serijalu „Montevideo“ otkriva kako se oseća pred početak show-a i priznaje da ima malu tremu: “Veliko je zadovoljstvo biti domaćin regionalnog projekta. Ovo je moja prva voditeljska uloga i posebno mi je drago što sarađujem sa Antonijom, budući da je ona vrhunski profesionalac i devojka sa sjajnom energijom. Uživao sam proteklih nedelja na snimanjima, druženju sa Antonijom i u razgovorima sa kandidatima, bilo je i više nego uzbudljivo, videćete! Iako sam profesionalni glumac, moram da priznam da imam malu tremu. Antonija mi daje maksimalnu podršku i mislim da se odlično dopunjujemo. Međutim, jedva čekamo da čujemo mišljenje publike, ono nam je najvažnije!”

 

Ovakva voditeljska energija će sigurno doprineti da ovogodišnja sezona bude odlična!

Ostale vesti