1868
img1

Podgorica predaudicija

Iii gotova je predaudicije u Podgorici! Đe se kupaš, a đe nastupaš? Crnogorci su razvalili, preneo se duh Mediterana u “Hotel Podgorica“, atmosfera je bila zagrejana potpuno. Pozitivna energija se osećala u vazduhu. U holu se napravila mala komuna, delile su se grickalice, ali i poslednji gutljaji vode, kako bi grlo ostalo “podmazano“.

Trema, šta to beše? Crnogorci su na nju zaboravili, i svi su se super zabavljali. Dobro možda je bilo malo one pozitivne treme- koja nije na odmet. Ako ništa drugo neki su upoznali ovde nove prijatelje, a neki i potencijalnog partnera za dan zaljubljenih. Jedan dečko je rekao da mu je bolji provod sada dok čeka svoj red da stupi na scenu, nego u sinoćnom izlasku.

Za damu koja se do poslednjeg trenutka dvoumila sa kojom pesmom prvo da nastupi, nadamo se da si odabrala onu pravu, čak i da nisi sigurni smo da si šarmirala selektore scenskim nastupom koji smo videli pre nego što si ušla na nastup.

Nakon izlaska iz sale, padali su zagrljaji, bacanje “koske“, kao i pobedonosni selfiji.

Ko zna možda ste se mimoišli sa budućom zvezdom X factora? Možda je to onaj gospodin koji je sedeo u uglu, nameštao svoju košulju i smirivao suprugu koja je imala veću tremu od njega, ili je to ona devojka koju niste mogli a da ne vidite jer je na sebi imala spektar svih boja ili pak frajer koji vam je namignuo kad je izašao iz sale, a pre toga vam tražio broj da nekada sednete na kafu. Nikad se ne zna. A možda si to baš ti koji čitaš ovo?

Šaljemo poslednje pozdrave Crnoj Gori, užitak je bio pevati sa vama, a sa nekima ćemo se sigurno ponovo sresti.

Vlak se zahuktava, sledeća stanica- predauducija u Splitu. Možda se tamo krije nova Severina ili novi Petar Grašo- ako misliš da si to TI, dođi i podeli sa nama svoj X factor.

Foto: Dejan Lopičić

Ostale vesti