2629
img1

Skromni žiri: voće + voda

 
Budući da sudije regionalnog „X Faktora“ imaju težak zadatak da na snimanjima budu maksimalno fokusirani u proceni kvaliteta takmičara, produkcija ovog šoua Tončiju, Massimu, Željku i Aleksandri  ispunjava sve želje i potrebe.
 
 
Kako saznajemo, čuvena četvorka nema velike zahteve, osim da se u apartamanima uvek nalazi sveže voće i hladna mineralna voda. Poznato je da je Tonči Huljić veliki ljubitelj morskih specijaliteta, te je tako na poslednjem snimanju zatražio zdrav obrok pun vitamina „Veoma pazim šta jedem, petkom uvek postim i obožavam da jedem morske specijalitete.  Takođe, ne volim da ispadam iz svoje rutine, te tako zahvaljujući produkciji i na snimanjima imam mogućnost da se zdravo hranim. Naporna snimanja „X Faktora“  mi ne padaju teško. Nedostaje mi pomalo popodnevna dremka, ali šta da se radi, imamo puno posla, pa je to zaista nemoguće omogućiti. Sve ostalo funkcioniše super i veoma sam zadovoljan!“ – iskreno kaže Tonči.
 
 
Inače Tonči Huljić i njegov prateći bend Madre Badessa održali su prvi samostalni koncert pred punom Koncertnom dvoranom Vatroslava Lisinskog u Zagrebu na kojem su uživale brojne poznate ličnosti, kao i njegova supruga Vjekoslava i sin Ivan koji ga redovno podržavaju i gledaju svake nedelje u šou programu “X Faktor Adria”. 
 

Ostale vesti