21067
img1

Relja "Elitni odredi" pohvalio našu Ivu!

Iva Ćurić, srednjoškolka iz Đakova koja je žiri i publiku oduševila specifičnom interpretacijom pesama rep grupe “Elitni odredi” dobila je niz komplimenata na društvenim mrežama, a njen nastup u ovom popularnom takmičenju pohvalio je i Relja Popović: “Gledao sam Ivu u “X Faktoru”, sjajna je! Već ranije sam je javno pohvalio zbog neverovatnih interpretacija naših pesama. To su i ljudi prepoznali, s obzirom da njeni coveri na jutjubu imaju milionske preglede. Iva ima specifičnu boju glasa  i energiju, a ja se nadam da ima plan onogo šta želi da uradi u muzici i želim joj da u tome uspe!” 

 

Da podsetimo, nastup ove šarmantne devojke Tonči je prokomentarisao rečima: “Mogli bismo te slušati satima! Donela si potpuno novu dimenziju ovih pesama!”, dok je Aleksandra dodala da je Iva podseća na Noru Džouns i da ima sjajan glas. Massimo je izneo svoje mišljenje: “Vokalno si izuzetno interesantna!”, dok je Željko rekao da je potpuno zadovoljan i da je uživao. Sa četiri "DA", bez dvoumljenja Iva se plasirala u sledeću fazu takmičenja, a nakon emisije ova sedamnaestogodišnja devojka kratko je prokomentarisala: “Osećam se neopisivo, presrećna sam! Moram priznati da sam se posle audicije i pozitivnih komentara žirija rasplakala i nisam mogla da verujem gde sam! Toliko sam bila srećna!”.

 

Iva se plasirala u sledeći krug borbe, ali potraga za novom muzičkom zvezdom regiona se nastavlja već u nedelju kada nas na programu u celom regionu očekuje nova uzbudljiva epizoda ovog popularnog tv formata! Gledamo se!

Ostale vesti