2831
img1

Aleksandra, joga i "Rajf i tačka" !

Snimanje regionalnog “X Faktora” uveliko traje, a kako saznajemo, sudije ovog popularog šou programa se u pauzama snimanja opuštaju na različite načine. Tako jedina dama u žiriju, poznata kantautorka Aleksandra Kovač, koristi vreme da se maksimalno opusti i koncentriše uz pomoć joge. Budući da snimanja traju i po četrnaest sati dnevno, Aleksandra je od produkcije tražila posebnu prostoriju u kojoj može da se osami kako bi u miru praktikovala ovu drevnu metodu samorazvoja.

 

“Jogom se bavim godinama i ne postoji fizička i duhovna disciplina koja će bolje da pooštri vaš um, osveži i učvrsti telo i pomogne vam u trenucima kada vam je podrška neophodna. Skoro sam pričala sa mojim prijateljem Stefanom Milenkovićem, našim poznatim violinistom, kome sam gostovala na koncertima u Srbiji, o svemu dobrom što joga donosi i oboje smo zaključili da nam je joga u potpunosti promenila živote! Svim takmičarima “X Factora” bih toplo preporučila da nauče osnovne asane koje mogu da praktikuju svugde i u bilo koje vreme, a koje će im pomoći da suzbiju tremu, regulišu disanje i skoncentrišu se pred nastupe! Ja uvek to praktikujem. ” – iskrena je Kovačeva.

 

Pored svog zdravlja, ova poznata kompozitorka vodi računa i o izgledu, te je tako u emisijama “X Faktora”  uvek možemo videti u zanimljivim haljinama i sa interesantnim detaljima u kosi. Kako saznajemo, u pitanju je njena nova linija za kosu koju je pokrenula zajedno sa svojim timom pod simboličnim nazivom “Rajf i tačka”. U pitanju su unikatni, ručno rađeni rajfovi i šnale za kosu od različitih zanimljivih materijala. Kakvu će odevnu kombinaciju i frizuru Kovačeva poneti u sledećoj emisiji i da li će takmičari poslušati njen savet videćemo već u nedelju  kada je na programima u celom regionu nova uzbudljiva epizoda ovog popularnog šou programa.

 

Ostale vesti