1268
img1

Klapa po prvi put u regionalnom show-u!

Za one koji ne znaju, KLAPA je 5 do 8 pevača različitih glasova (1. tenor, 2. tenor, bariton, 1. bas, 2. bas). 

U našem showu-u se po prvi put pojavila klapa i momci su naravno bili odlični i prošli su dalje! 

 

Oni su dalmatinska klapa "Stine"! Kada su se predtavljali oni su rekli da su pre svega prijatelji, grupa, koja peva zajedno i u dobru i u zlu! Vau kakvo taletovano i lepo prijateljstvo! Tončija Huljića je njihov nastup posebno zaintrigirao. 

Ovi sjajni glasovi su harmoniju postigli pevanjem pesme Olivera Dragojevića "Pokora". Tonči je prvi član žirija koji im se obratio i primetio da Klape često pevaju tužne pesme, pa im je dao predlog: "Bili ste briljantni, vidim da ste skloni eksperimentu. Ali bih voleo da otpevate nešto veselo, da bih razbio strah od klapa"! Željko je poželeo da čuje ovu klapu na engleskom, a Massimo je priznao da je ovo jedna od najuštimovanijih klapi koju je čuo...

 

"Bilo je prelepo. Moram vam reći da sam se u svakog od vas pomalo zaljubila", prokomentarisala je poslednja Aleksandra i zaklljučno sa njom ovi interesantni momci su prošli dalje sa 4 "DA"!

 

Mi isto jeda čekamo da ih slušamo opet i to stvarno možda u nekom pop engleskom izdanju ili hard roku, svakako da se iznenadimo i vidimo šta sve mogu :)

Ostale vesti