2914
img1

Talentovani tata

Mnoge je upravo izbor pesme ovog divnog takmičara oduševio...U pitanju je pesma benda Deep Purple “Soldier of fortune”. A sam takmičar, ime mu je Alen Bulić.

 

Alen je nekako tako izašao na binu, otpevao perfektno ovu kultnu pesmu, a onda je totalno zabavio i publiku i žiri svojim humorom, bio je tako simpatičan i pozitivan, da je pored talenta upravo to njegov X factor. Ali to nije kraj, on je onda zajedno sa Tončijem zapevao Klapu i to je bilo totalno fantastično.

 

„Mene si ostavio bez teksta, vrlo si šarmantan i talentovan i pomalo prehlađen! Reći ću jedno veliko DA Tončiju što ti je pomagao!„ rekao je Željko. Aleksandra je priznala da joj se malo više dopala interpretacija u klapi nego u prvoj pesmi, dok je Massimo imao suprotno mišljenje. Tonči je dao svoj komentar: „Meni se dopada što se snalaziš u više stilova!“.

 

Alen ima 40 godina i dolazi iz Zadra. Alen ima i ćerkicu Saru kojoj je poslao pojubac. “Sara je jako ponosna što sam došao do adicije, stalo mi je da uspem!” – rekao je Alen pre izlaska na scenu... Alene i Sara i mi jedva čekamo da te gledamo opet! :)

Ostale vesti