4911
img1

Buduća babica savršenog glasa!

Katarina Simić je jedna fantastična devojka koju smo slušali u drugoj epizodi. Ona je naime izašla na binu i zapevala “It’s raining men” - tako je sigurno pamtite jer je ostavila žiri bez teksta. I nas.

 

Sa druge strane ono što je bilo isto vrlo interesantno u vezi nje je da studira da postane babica, tačnije akušerstvo. Na kraju nastupa je bilo i razgovora o tome čime želi da se bavi pevanjem ili akušerstvom i naravno pevanje je trenutni prioritet, ali i ovo je nešto jako lepo i ozbiljno.

 

Na poslu kaže da ne peva, ali da ume da pevuši, i da je jedno prilikom dobila i molbu od jedne trudnice da nastavi da pevuši jer je to opuštalo.

Na pitanje od kad se bavi muzikom odgovorila je: “Pa počela sam nesto ozbiljnije da pevam kad sam krenula u muzičku školu, sa nekih 15-ak godina. U poslednje dve godine imam akustične svirke i uživam u njima.”


Katarina je imala osmeh na licu od prvog trenutka kad je izašla na binu, mislimo da je jedna od onih ljudi koje instant volite.

Kaže da voli da sluša rock i metal, manje pop...A pored akušerstva i pevanja Katarina nam je otkrila:”Trenirala sam aikido 7 godina, ali sam se potom preselila iz Beograda za Mladenovac, pa sam nažalost prestala. Tako da je za sada ostalo samo pevanje. :)”

 

Videćemo čime će nas sve iznenaditi u nastavku takmičenja!!!

Ostale vesti