10541
img1

Jednostavno - Iva

Ah Iva Ćurić. Ko je ne zna od ranije i sa you tube-a možda je onako nezainteresovano gledao prilog o njoj (mada je i u to teško poverovati), onako kuckao je poruku, i kuckao, onda je začuo zvuk gitare, podigao glavu nazad na “X factor”...

 

Mogao je da ugleda jedno tako nežno biće, kovrdžave duge kose, sa usnama na kojima je bio crveni ruž, a one su bile razvučene u osmeh...I onda je zapevala.

 

Svoju, akustičnu verziju Elitnih odreda. Žiri je izgledao omađijano, publika takođe. A kako su se ponašale društvene mreže, Fb, Tw, procenite sami ako niste do sada. Idite na fb i bacite pogled na njen nastup.

 

Naslovi u novinama su bili kako je Iva “razbila”, “da se naježiš”...Zatim i Relja član grupe Elitni odredi nije mogao da prećuti ovakav nastup, već je javno pohvalio Ivu i rekao je da je čuo za nju i njen cover i pre same emisije.

 

Evo i vi možete da bacite pogled, ako već niste: https://www.youtube.com/watch?v=LX64Im6Um2c

 

Reakcije žirija su bile :“Mogli bismo te slušati satima! Donela si potpuno novu dimenziju ovih pesama!” – rekao je Tonči, dok je Aleksandra dodala da je Iva podseća na Noru Džouns i da ima sjajan glas! Massimo je izneo svoje mišljenje: “Vokalno si izuzetno interesantna!”, dok je Željko dodao: “Potpuno sam zadovoljan! Uživao sam!”

 

Šta da vam kažemo, znate i sami, Iva ima 17 godine iz Đakova je i totalno je jedva čekamo u sledećem krugu...

Ostale vesti