6446

Lepotica iz Tarkanovog spota, večeras u X factoru!

Pored zanimljivih kandidata iz celog regiona u novoj epizodi nastupiće i model  Darija Srećković iz Beograda koja je imala tu čast da se nađe i u Tarkanovom spotu!

 

Najveća muzička zvezda  u Turskoj poznat je po tome da se u njegovim spotovima uvek pojavljuju najlepše devojke, pa ne čudi što je upravo Darija dobila priliku koja joj je mnogo pomogla u daljoj karijeri. Ova rasna brineta učestvovala je i na Miss Tourism International  u Maleziji, inače je diplomirani komunikolog, a bavi se i dizajnom.

 

Budući da joj je talenat  i pevanje,  rešila da okuša sreću i pred sudijama X Faktora. „Darija je samo zbog ovog takmičenja došla iz Istanbula gde često boravi zbog modelinga. Inače, veoma je talentovana, njeno ime na persijskom znači ona koja čuva darove, što bi u prenesenom značenju podrazumevalo osobu koja ima puno talenata.”– kaže izvor blizak ovaj lepotici.

 

Kako će Darija proći kod Massima, Željka, Tončija i Aleksandre i da li će ova lepotica uspeti da se plasira u sledeći krug pevačkog takmičenja, saznaćemo večeras ;)

Ostale vesti