1865
img1

Ovo je njen povratak!

Hildegar Mraković nam dolazi iz Kotora i ima 35 godina. Ona se već isprobala na sceni, učestvovala na takmičenjima, imala bend i svirke. Shodno tome nije imala veliku tremu, ali joj je jako nedostajala porodica - muž i deca, zbog kojih je i pauzirala karijeru na neko vreme.

 

Ali ovo je njen povratak što se moglo videti i pre nego što je izašla na binu i konačno kada je izašla na binu i kada je "eksplodiralo" sve to što je ova talentovana mama ekih 5 godina čuvala u sebi.

 

Usledilo je fatastično izvođenje čuvene Dženis Džoplin „Piece of my heart“. Domaćica i majka je oduševila žiri. „Možda je bilo malo više ekspresije, sigurno moć glasa ne prati snagu tih tvojih pokreta“ rekao je Tonči. „Pevala si odlično, energetski fantastično, verujem ti sve što si uradila“, zadovoljan je bio Željko. „Meni je jako prijala tvoja energija, bravo!“, pohvalila ju je Aleksandra. “Jedva čekam da vidim tvoju fizičku transformaciju, meni si bila apsolutni cunami!“ sa oduševljenjem je rekao Massimo.

Hildegard je sa 4 "DA" prošla u sledeći krug! Ona je deo snova ostvarila - udala se za svoju sudbinsku ljubav i postala majka. Ostala je i druga polovina sna - muzika. Želimo joj sreću!

Ostale vesti