2329
img1

„Ovde kad eksplodira, ovde bi eksplodiralo tako da lete stolovi! "

Prošlo je više od tri nedelje od kako smo prvi put videli Željka, Tončija, Massima i Aleksandru u ni malo lakoj ulozi - ulozi sudija popularnog tv formata "X Faktor". Za razliku od prošle godine, ovogodišnji četverac pokazao je da se dobro slaže, ali teško breme odgovornosti ponekad ume da izazove i suprotna mišljenja, pa su tako u nastavku takmičenja moguće i nesuglasice u žiriju.  

 

U novoj epizodi koja je na programu u nedelju, u celom regionu, čini se da se žiri malo opustio, pa je i sa gledaocima podelio svoje viđenje stvari o njihovom odnosu i mnogobrojnim obavezama. 

 

"U cilju odgovornosti probudim se ujutru u pet, odem na masažu u 7h, pa nikad u životu nisam bio na masaži tako rano.„ – požalio se Tonči, dok je Željko opisao atmosferu u studiju: „Ovde kad eksplodira, ovde bi eksplodiralo tako da lete stolovi!  Tako da smo, za sada, vrlo uzdržani.” – kaže Željko.

 

“Ali meni je to interesantno, nikada nije dosadno. Mi, takođe, “puknemo” ponekad, pa i mi smo ljudi od krvi i mesa. ” – ističe Massimo.

 

„Ja reagujem vrlo energično i telom i glasom, čak ponekad dok kandidati pevaju uhvatim sebe kako kažem uuuh! Nekad me momci povedu u pogrešnom pravcu, ali ja se uvek vratim na svoju putanju.“  - poručuje Aleksandra.

 

„Čarolija svega ovoga je što postoji jedna demokratija, koja nije došla do ruba incidenta - još uvek.” – zaključuje Tonči. 

 

Da stvari funkcionišu i da su sudije "X Faktora" i dalje u slozi, pokazuje i prvi zajednički selfi na fejsbuku koji su mnogobrojni ljubitelji ovog šou programa propratili pozitivnim komentarima. A da li će idilična atmosfera ostati ili je ovakav početak zapravo zatišje pred buru ostaje da vidimo.

 

Ostale vesti