9918
img1

ZAŠTO TAKMIČAR NE MOŽE DA PODNESE ŽELJKA OČIMA?

U prošloj epizodi videli smo mnogo zgodnih kandidatkinja kao i kandidate koji su bili toliko dobro da je žiri mogao da reaguje jedino sa DA. U nedelju nas očekuju novi, sjajni učesnici koji će nas oduševiti svojim glasovima, ali i iznenaditi svojim neobičnim životnim pričama.

 

Tako ćemo čuti sipmatičnog Nemanju iz Apatina koji je doživeo mnoge osude u svom okruženju i to samo zbog stajlinga - od toga da je narkoman, te da se opija i spava po parkovima. Nemanja se hrabro izborio za predrasudama, a zašto se posvetio izvornoj muzici i kako je žiri reagovao na njegovu interpretaciju, saznaćemo u nedelju. Snažan utisak ostaviće i Banjalučanka Milica koja se nada da će njena interpretacija i pojavljivanje na televiziji izazvati bar neku emociju u čoveku koji bi trebalo da bude glavni oslonac u životu, a zapravo to nije. Reč je o njenom ocu. Među takmičarima se našlo mnoštvo školovanih muzičara, a da li su u prednosti u odnosu na samouke ili Bogom dane pevače, saznaćemo upravo u ovoj epizodi.

 

Neki će se boriti sa tremom, a neki će samouvero stupiti na scenu pa čak iako im nedostaje dar s kojim bi mogli da nastave dalje u ovom serijalu. Videćemo i zašto je Željko Joksimović iznervirao jednog od takmičara koji je procedio kroz zube „Ne mogu ga podneti očima“.

Simpatični žiri je do sada sjajno funkcionisao, a da li će tako biti u nastavku takmičenja, saznaćemo u nedelju u čitavom regionu!

Ostale vesti