3002
img1

Zagreb predaudicija

Iii gotove su predaudicije u Zagrebu. „Ja samo pjevam, ja samo sviram, ja nemam razlog da se živciram“- e to su nam i dokazali Hrvati koji su došli u ogromnom broju i pored ovog snega. U “Kino klubu Jadran film“ smo napravili pravu feštu! Bilo je takmičara iz svih krajeva zemlje, spremnih da zasijaju u punom svetlu i ostave nas bez reči sa svojim talentom. Čestitamo, to ste i uspeli, stavili ste naše selektore u težak položaj. 

Ako je nekome i bilo hladno, zaboravio je odmah na to, jer nas je sve zagrejala luda atmosfera. U holu smo napravili pravi tulum, a mislimo da je svima pomogao taj pozitivan vibe – niko nije imao vremena da misli na tremu. Ako je i bilo nervoze kod nekih, brzo su je zamenili osmehom i prepustili se emocijama pesme.

Bilo je izmena pesama u poslednjem trenutku, ipak moraš nastupiti sa onom pravom. A najveći hit na predaudiciji su bile pesme Jinx-a, a za devojku koja je pevala “Tamo gde je sve po mom“ budi sigurna da si pesmu otpevala “po svom“- ako ikada budu razmatrali novu pevačicu, trebalo bi da te imaju u obziru.

A najviše nas obraduju komentari poput momaka koji su nam rekli da njih baš briga za ovo vreme, oni ne bi propustili predaudiciju, “dosta nam je čekanja vreme je da svet vidi kakve će hitove naš bend praviti“. I mi jedva čekamo, samo da znate. 

A toliko nam je dobro bilo, da je jedna devojka dobila inspiraciju i krenula da piše pesmu na nekom papiriću koji je tu našla. Ako je jednog dana objaviš- obavezno je podeli sa nama, a ko zna možda ćeš sa njom nastupati i pred našim žirijem. 

I nadamo se da će se ostvariti želja dečaka koji nam je rekao da on želi da prođe dalje samo kako bi upoznao Antoniju Blaće. Sigurni smo da ima još vas kojima je to želja, i na svu sreću imaćete priliku.

Postoji li bolja muzika od smeha? Nama je bilo veselo, a verujemo i vama. Udobno smo se smestili i uživali u nezaboravnom šou koji ste nam priredili.  

Nakon divna dva raspevana dana, selimo se u Bosnu, prvo stajalište - Banja Luka. Nemoj da propustiš predaudiciju, možda baš TI imaš taj “X factor“ i sledeće godine budemo slušali tvoje hitove.

Ostale vesti