3105
img1

Banja Luka predaudicija

Iii gotove su predaudicije u Banja Luci! Jedno veliko bravo od nas! Toliko strasti za pesmom na jednom mestu- stvarno ste nas oduševili. Sigurni smo da će neke numere ovde otpevane zauvek ostati u sećanju. U zgradu “RTRS-a“ osmesi su svuda bili oko nas.

Devojke prelepo ste izgledale, moramo vas pohvaliti. Nismo bili sigurni da li su neki došli na predaudiciju ili je tu bio i neki drugi kasting za najlepše obučenu damu. Bilo je poslednjih popravki šminke pre ulaska- kako bi utisak bio kompletan. Neki su nam rekli da sinoć nisu mogli da spavaju od treme-plašili su se da se ne desi ono najgore, da zaborave tekst. Ali na svu sreću ta trema nije pošla sa njima. A po nasmejanim licima nakon izlaska iz sale sigurno smo da se nikome nije obistinio najveći strah.

Dokazali ste nam da ako imaš “X factor“ osim pevanja to nosi još dosta toga. Bilo je onih koji su ponavljajući tekst malo i zaigrali, a i onih koji nisu ispuštali instrument do svog nastupa- a neki su i posle toga nastavili da sviraju. Što da ne, muzika je najbolji lek.

Jedan gospodin je uzeo slobodan dan na poslu, želeo je da dođe i da bodri svog sina “moram da budem od početka sa njim dok postaje zvezda, da budem u pripravnosti kad me novinari budu pitali kako je sve počelo“ – ko zna možda i Vi postanete zvezda zajedno sa njim.

Iako su se takmičari mahom odlučivali za balade prilikom nastupa, ipak najveći hit u Banja Luci je bila pesma “Price tag“, sa kojom su nam dokazali, kao što i reči pesme kažu, da za dobar provod i veselu atmosferu nije potreban novac, nego je dovoljno da svi zapevamo i budemo prirodni.

I pokazali su da muzika stvarno ujedinjuje! Hvala ne lepom gostoprimstvu, sigurni smo da ćemo se ponovo vratiti, a oni koji prođu dalje mogu nam doneti čuvene banjalučke ćevape- sigurni smo da im i žiri neće odoleti.

Nema pauze, nema stajanja nastavljamo dalje. Čeka nas “Hotel Grand“ a i mi jedva čekamo da stignemo. Obavezno dođite, jer ko zna možda nas baš TI zaseniš svojim X factorom i poneseš titulu regionalnog pobednika!

Ostale vesti