7885
img1

"Molitva" bez greške!

Sigurno je da je pesma "Molitva" evrovizijske pobednice Marije Šerifović jedna od težih pesama za izvedbu i to znaju i ljudi sa malo sluha, i amateri i profesionalci. Ali mlada Magdalena je to uradila "da se naježite"!

 

Magdalena Bogić dolazi iz Bosne i Hercegovine i učenica je trećeg razreda srednje škole. Otkria nam je da je sa prijateljicom osnovala bend i da je snimila svoju pesmu, dok je imala onu "zaljubljenu" inspiraciju (ne brini Magdalena biće je još mnogo!).

 

Kao što smo pomenuli, odlučila je da se predstavi žiriju i publici pesmom "Molitva" Marije Šerifović i ne samo što je otpevala bez greške i bez pucanja glasa - fantastično, nego što je imala pokrete i mini koreografiju. Uz sve to nije odavala ni trunku treme. Njena energija oduševila je publiku, ali i žiri!

 

"To tražimo!", povikao je Massimo oduševljen što ona ima samo 16 godina! "Očaran sam snagom i petljom", završio je Massimo. U istom tonu bili su i Tončijev i Aleksandrin komentar. I Željku se dopala Magdalenina energija, ali je priznao da je u jednom trenutku pomislio da će ih sve prebiti, pa je čak mislio da treba da se pomere sa stolica.

 

Naravno sa 4 "DA" Magdalena ide dalje, a da li će sama Marija Šerifović da da neke komentare na ovu izvedbu, videćemo!

Ostale vesti