6354
img1

KO SU SUDIJE X FAKTORA?

Dok nestrpljivo čekamo da saznamo ko će biti žiri nove sezone X factor Adria, a novine i komentari na društvenim mrežama pokušavaju da pogode, pogledajmo malo ko su bili najpoznatiji i nainteresantniji članovi žirija stranih X faktora. Svakako je X faktor uvek birao atraktivne zvezde, velike muzičare, jednostavno ličnosti koje su merodavne da “sude”. Na prvom mestu ubedljivo će se naći i čovek koji nam je doneo X factor:

1. SIMON COWELL

Mislim da se svi slažemo da Simon bez premca zauzima prvo mesto? On je uvek važio za strah i trepet, a svaka njegova pohvala mnogima je značila više nego bilo šta drugo. Simon je pre svega velliki profesionalac, čovek koji zna da prepozna zvezdu od prve audicije, i uporan i istrajan član žirija. Sa druge strane vrlo je realan, često ciničan, ali pošten. I na kraju krajeva čovek koji je okupio, stvorio i proslavio “One direction”

2. KELLY ROWLAND

Keli nam je naravno poznata iz benda Destiny’s child gde je stajala rame uz rame sa Beyonce. Publika je volela, a ona je posebno volela da pohvali muške takmičare. Duhovita, vesela, prilično zabavna članica žirija. I ne osporivo dobra pevačica!

3. CHERYL COLE

Poznata engleska pevačica, glumica, autorka, televizijsko lice, model, plesačica - svakako svestrana dama. Poznata i kao modna ikona i jedna od najseksipilnijih ličnosti na svetu. Osim što je lepo lice pokazala se i kao uspešni sudija X factora.

4. BRITNEY SPEARS

Mislim da se svi slažemo da je jedna od najpoznatijih ličnosti, planetarno gledano, pop ikona, tinejdžerska zvezda, “Diznijeva mala”, bivša devojka Džastina Timberlejka, ličnost o kojima su mediji godinama masovno pisali - Britney Spears. Bila je član žirija jednu, vrlo gledanu sezonu, i njeno pojavljivanje je bio veliki bum.

5. NICOLE SCHERZINGER

Što se slave tiče, ličnost koja je poznata koliko i Britni, ali pre svega fenomenalna pevačica i igračica. Frontmenka benda “The Pussycat Dolls” sa kojima se proslavila, a onda napravila i ozbiljnu solo karijeru. Pored muzike i plesa, oprobala se i kao modna dizajnerka i glumica. Zapravo je svoju karijeru započnjala upravo u televizijskoj emisiji “Popstars” 2001. Godine. Ona je zamenila Cheryl, a nju je zamenila Britney.

6. SHARON OSBOURNE

Pre svega uspešna žena i menažerka, kao i supruga Ozija Ozborna, Sharon se pokazala kao vrlo smela i duhovita članica žirija X factora. Smatrala je X factor bitnim delom Britanske kulture, i kada je morala da napusti emisiju, uradila je to teška srca zbog privatnih i poslovnih obaveza. 

Ostale vesti