4010
img1

"Highway" i autorska pesma!

Ovi momci su nam se predstavili veoma duhovito, šarmantno i simpatično. Prvobitno dvojica nisu hteli da se prijave, ali ih je treći član nagovorio.  Jedan svira gitaru, drugi violinu i treći opet gitaru :) 

 

 

Oni nam dolaze iz Crne Gore i predstavili su se žiriju i publici autorskim radom - pisali su sami i muziku i tekst. Njihov bend zove se "Highway". Svojom autorskom pesmom su od samog starta podigli publiku na noge. Tokom performansa dvojica su svirali gitaru, a sva trojica su pevala zajedno.

 

 

Massimo ih je pohvalio i rekao im je da ova njihova pesma može postati hit. "Slatki ste kao šećer!", rekla im je Aleksandra i dodala pevaču u sredini da ubuduće gleda u devojke u publici, a ne u svoje članove benda :D A njeno mišljenje da su slatki, verujemo da deli veliki broj devojaka koje su gledale njihov nastup.

 

 

Željko im je rekao da mu je zvučalo kao pravi bend, a Massima su podsetili na moderne "Idole". Momci naravno idu dalje sa 4 "DA". Kako se vama dopala njihova autorska pesma? Ulazi u uši zar ne?

 

 

 

Ostale vesti