3544
img1

Operska pevačica Natali

Natali Zarinska dolazi nam iz Makedonije. Ona školuje glas i bavi se operom, ali sada želi da se oproba u pop muzici i X Factoru.

 

 

Kada je izašla na binu Željko je primetio da je uplašena odnosno uzbuđena. Aleksandra je jedva čekala da čuje šta će da peva. Natali se predstavila pesmom "I put a spell on you". Operski zvuk se osetio i u ovoj pesmi.

 

 

Aleksandra je iskreno rekla da je ne vidi u pop muzici, a Tonči je zatražio da opeva nešto operski čime je naravno oduševila sve. "Solo pevanje, ograničava pristup popu", rekao joj je Tonči. "Vidi zlato, zato je žiri interesantan ove godine. Ja mislim potpuno drugačije", rekao je Massimo i pohvalio je da je bilo odlično.

 

 

Tonči joj je rekao da mora da se opredeli, ali zajedno sa Massimom joj je dao "DA" jer joj to znači, dok su Aleksandra i Željko rekli ne. Natali je tužna otišla sa bine....Ali to nije bio kraj. Ona je dobila drugu šansu!

 

 

Na Massimovo insistiranje Natali je dobila drugu šansu, vratila se na scenu (uh Natali koliko ti je srce verovatno lupalo tad), Aleksandra joj je rekla "Želimo da vidimo tebe", publika se složila da dobije drugu šansu, a Aca je konstatovao kako se ovako nešto nije desilo do sad. Natali je otpevala "Sweet dreams" i na kraju je ipak pridobila žiri i dobila čak 4 "DA". Koja sreća! Bravo!

Ostale vesti