4594
img1

Ekskluzivna MT:S X Factor ponuda!

Čim ste na našem sajtu i čitate ovo, vi ste jedan od mnogobrojnih ljubitelja našeg show-a X Factor Adria! To znači da vrlo dobro znate ko su Dora, Highway, Magdalena, Adnan i Tarik, Amel, Iva i mnogi drugi talentovani takmičari. Samim tim, želite da budete u toku dešavanja vezanih za vaše omiljene takmičare i vaš show! I sada u okviru MT:S ponude možete da kupite specijalni postpejd X Factor promo paket sa Samsung telefonom! Dobijate:

- 15 % popusta na mesečnu naknadu za Miks XXL tarifu

- besplatan pristup ekskluzivnim sadržajima u okviru X Factor Adria aplikacije

 

 

Pored toga možete se i opredeliti za paket sa Samsung telefonom Galaxy A3 po ceni od samo 1,00 dinar, Galaxy A5 po ceni od 12.000,00 dinara ili za paket sa prestižnim Galaxy S6 telefonom po ceni od 54.000,00 dinara. Cena mesečne naknade sa popustom, tokom svih 24 meseca ugovorne obaveze, iznosi 3.059,00 dinara.

 

 

I naravno da ne zaboravimo uz mogućnost telefona i paketa, čekaju vas i raličiti ekskluzivni X Factor sadržaji! Ukoliko posetite Google Play možete besplatno skinuti aplikaciju , ali ne bilo koju, već X Factor Adria aplikaciju! I onda na svom novom Samsung telefonu uživo pratite dešavanja iza scene tokom snimanja audicija i za vreme emisija koje se prikazuju uživo, pratite zvančne X Factor Adria naloge na omiljenim društvnim mrežama, budite u toku sa najnovijim vestima i gledajte ekskluzive video sadržaje i intervjue takmičara i članova žirija.

 

 

Naravno postoje i iznenađenja za SVE MT:S korisnike. Da biste pratili sadržaje na MT:S X Factor Adria portalu dovoljno je samo da ste njihov postpejd ili pripejd korisnik. Pronađite opciju mts klub, prijavite se putem svog mts broja i budite deo fantastičnog X Factor Adria šou programa. Očekuju vas zanimljivi video klipovi sa audicija i iz pripremnog kampa za takmičare, ali i mogućnost da uživo pratite zanimljiva dešavanja iza scene.

 

 

Ova super promocija traje do 30. juna 2015., a sve informacije možete pogledati: http://www.mts.telekom.rs/index.php/promocije-pojedinacna/items/novo-x-factor-promo-paket.html


Super zar ne? :)

 

Ostale vesti