8405
img1

Najluđi momenti X Factora do sad!

Kao što znate završili smo sa audicijama i od ove nedelje čeka nas novi krug takičenja zvani Bootcamp i "Izazov 6 stolica". Prošli smo kroz 5. epizoda audicija i upoznali raznolike takmičare!

 

 

Izvesno je da svoje favorite već imate i da je izbor veliki i nimalo lak. Ali nismo zaboravili ni na one koji su nas do suza nasmejali svojim pojavljivanjem i nastupom.Svakako najveću impresiju je ostavio Lejdi Gagan iz Zagreba, koji je u stvarnom životu učitelj iz Zagreba, imena Leone Pavlašijan. Publika se prilično zabavila njegovim nastupom, ali sudije nisu bile preterano zadovoljne. Svi sem Aleksandre Kovač, koja mu je odmah pritrčala i popričala sa njim i zagrlila ga, nakon čega su ga ipak poslali kući. 

 

 

Iste noći je publiku šokirao i tamnoputi mladić iz Konga. Džonatan Lumbila je student u Beogradu, a obožava da sluša Šaka Polumentu, te se publici predstavio pesmom iz rodnog grada. Njegov nastup je oduševio sve sudije osim Masima Savića.

 

 

Aleksandra Kovač je često u centru pažnje tokom snimanja, jer uvek ima neke zanimljive vežbe koje radi sa učesnicima i publikom, pa je tako pored vežbi disanja praktikovala i jogu tokom pauza u snimanju. Naravno i sa njenim preslatkim ukrasima u kosi dolazi do izražaja :)

 

 

Da ovaj šou zaista privlači ljude svih tipova, dokazala je i manekenka Darija Srećković, koja je poznata po učešću u spotu turskog pevača Tarkana.

 

 

Pored njih imali smo ljude različitih interesantnih karijera kao što su babica, građevinac, operska pevačica...Bilo je onih boljih i manje dobrih, ali svima je zajednička ljubav prema muzici! Gledamo se uskoro u novom krugu takmičenja!

 

Ostale vesti