8685
img1

Bootcamp: Najuzbudljivije do sada!

Kao što i sami znate završili smo petom epizodom sa prvim krugom takmičenja - audicijama

 

Naš vredni četvoročlani žiri poslušao je veeeeliki broj kandidata iz celog regiona koji su došli sa namerom da pobede u najvećem regionalnom show-u "X Factor Adria". Sami ste videli koliko favorita se javljalo iz epizode u epizodu, koliko kvalitetnih ljudi i pevača. Sa druge strane žiri je kako Željko kaže "bio blag" i pustio je veliki broj takmičara u sledeći krug. Zato u periodu između audicija i Bootcampa žiri je imao težak zadatak - da mnoge takmičare koji su dobili prolazak, zapravo ne pusti dalje u sledeći krug takmičenja.

 

 

Nažalost, ali tako mora, neki od vas možda neće videti svog favorita u Bootcampu. Ali verujte nam, videćete toliko doobrih takmičara da nećete sami znati šta da radite da ste na mestu žirija. Naime, Bootcamp je krug takmičenja u kome članovi žirija postaju mentori i dobijaju jednu od četiri kategorije: mladići, devojke, stariji od 27 godina i grupe. Žiri ne zna koju će grupu da dobije i to je prvi stupanj iznenađenja. Zatim sledi ono najbolje i najdramatičnije - "Izazov 6 stolica". Na bini ćete videti 6 famoznih stolica, a takmičara je po grupama mnogo više. Ko će od njih sesti na tu stolicu? Da li će biti zamena? Vraćanja? Stresa? Suza? Smeha? Ljubavi? Ooo da biće svega!!!

 

 

Verujte nam čekaju vas jako uzbudljive epizode u ovom krugu takmičenja, žiriju nije ni malo lako, a ni nama kao publici neće biti lako. Ovo je bilo ukratko šta je Bootcamp i šta je "Izazov 6 stolica", a ono najbolje videćete i sami...Veoma uskoro...Pripremite čips, Coca-colu, ekipu, porodicu, udobno se smestite jer luuuuda vožnja kreće! Zajedno u Bootcamp avanturu!!!

Ostale vesti