4284
img1

Bootcamp intervju: Aleksandra Kovač

Ove nedelje su završene Audicije X Faktora, kakvi su vaši utisci o kvalitetu ovogodišnjih kandidata?

Oduševljena sam talentima koje smo čuli iz celog regiona, i drago mi je sto cu imati priliku da pomognem nekim novim talentovanim ljudima da se predstave javnosti i da naprave svoje prve korake na muzičkoj sceni regiona.

 

Šta je na Vas ostavilo najjači utisak u ovoj fazi takmičenja?

Najmladji kandidati su po meni bili najbolji, jer poseduju muzikalnost i talenat, koji ne mogu da se nauče, a pritom poseduju neverovatan entuzijazam i pozitivnu energiju i spremni su  da rade i napreduju. Oni su budućnost muzičke scene regiona i mora im se dati šansa, jer donose nove i sveže ideje koji će sigurno razmrdati pomalo učmalu regionalnu pop scenu.

 

Žiri je bio većinom bio jednoglasan u glasanju, mislite li da će to stvoriti dodatni pritisak u nastavku takmičenja?

Svima nam je važan kvalitet, ali se razlikujemo kao licnosti i kao muzicari. Bavim se muzikom koja se stilski razlikuje od onoga što stvaraju ostali članovi zirija, ali me to ne sprečava da kada čujem kandidata koji peva etno, mediteranski pop ili rok pesmu da im dam prolaz i podržim ih, jer je poenta da naša regionalna scena obiluje svim stilovima i kvalitetnim izvodjačima.

 

Koliko je bitan izbor pesme kandidata, mislite li da neko ko je bio sjajan na audiciji može da nas razočara u Bootcampu?

Izbor pesme je jako važan i verujem da ce produkcija pomoći svim izvodjačima da nadju pesmu koja im u potpunosti odgovara, u kojoj se osećaju sigurno, na svom terenu i koja stilski odgovara svakom kandidatu. Videćemo i čuti još sjajnih vokala, ali verujem da neće biti velikih razočarenja jer će istinski dobri pevači svaku pesmu prilagoditi sebi.

 

Sledeća faza takmičenja je Bootcamp, produkcija najavljuje novo pravilo “Izazov 6 stolica”. Šta gledaoci mogu da očekuju u ovoj fazi takmičenja? Hoće li biti iznenađenja?

Biće mnogo iznenadjenja i verujem da ce publika sedeti na ivici stolica i gristi nokte!

 

U Bootcampu dinamika takmičenja se menja: sudije postaju mentori kandidatima. Koju biste kategoriju voleli da dobijete? 

Nadam se da cu raditi sa mladim pevačima, bilo muškim ili ženskim, jer mislim da u toj grupi imamo pobednika!

Ostale vesti