14368

Stipe je ispao! Da li je Massimo pogrešio?

Bivši fudbaler Stipe Glasović  osvojio je mnoga ženska srca nakon audicije, a da se izbori za svoje mesto u daljem takmičenju pokušao je pesmom "Kad ti zatreba", Sergeja Ćetkovića. "Stipe što nisi malo mlađi da mi dođeš u grupu da se družimo!", prvo se zapitala Aleksandra, na šta joj je Stipe odgovorio:"Kad je počeo ovaj šou imao sam 26 godina, nedavno sam tek napunio 27".

 

Za Željka interpretacija nije dovoljnog ranga da bi zauzeo stolicu, a Tončiju nije bilo jasno zašto je ovoga puta Stipe nervozniji nego na audiciji.

 

 

Maismo je odlučio da napravi, ono što on zove "rošadom", a to znači da je Stipe dobio stolicu, samo je bilo pitanje ko će mu je ustupiti. Mentoru je bilo teško, ali je na kraju odlučio da to bude Nešad. Međutim, ubrzo se predomislio! Nakon što je talentovani Makedonac Almir izveo numeru Džastina Timberlejka i "What goes around, comes around" Massimo je jedva doneo odluku.

 

 

Na kraju je odlučio:  Stipe je taj koji je napustio takmičenje, uz obrazloženje da je ovogodišnja konkurencija jaka i da je ispred njega perspektiva.

 

Na tviteru se u toku emisije vodio pravi mali “rat”, a većina devojaka bila je razočarana odlukom.

 

Šta mislite da li je mentor Massimo doneo ispravnu odluku?

 

Da podsetimo, večeras ćemo gledati drugu epizodu Bootcampa  kada ćemo saznati koji kandidati su konačna Massimova šestorka, ali i koji takmičari iz kategorije Bendova i Devojaka nastavljaju borbu za novu muzičku senzaciju regiona. U ulozi sudija večeras su Željko i Tonči, a kako saznajemo, očekuje nas prava drama i neverovatni obrti!

Ostale vesti