8848
img1

Nina Badrić i Mirko Vukomanović specijalni gosti!

U novoj epizodi “X Faktora Adria” gledaćemo prvi deo uzbudljive faze takmičenja “Kuće sudija” u kojoj će se kandidati predstaviti svojim mentorima i njihovim gostima - ovoga puta u kućnoj atmosferi! 

 

 

U nedelju čemo gledati sudije “X Faktora Adria” Željka Joksimovića i Massima Savića u najtežoj ulozi do sada!  U ovoj fazi takmičenja žiri je, zbog težine zadatka, pozvao i specijalne goste koji će im pomoći pri ocenjivanju svojih kandidata, jer samo po tri takmičara iz svake grupe ide u sledeću fazu takmičenja! Kako saznajemo,  Massimo Savić je pozvao svoju koleginicu Ninu Badrić, dok je Željko Joksimović poziv uputio dugogodišnjem prijatelju, producentu “X Faktora Adria” i suvlasniku produkcije koja realizuje šou - Mirku Vukomanoviću.

 

 

 “Mirko je pre svega moj dobar prijatelj, ali i izuzetan profesionalac i producent, ima puno iskustva i dosta cenim njegov rad. Ideju da baš on bude gostujući mentor sam dobio upravo na jednom od snimanja i poželeo da vidim kakav bi on bio u "mojoj" ulozi. I bio sam u pravu, Mirko je sagledao stvari iz malo drugačije perspektive i verujem da su saveti koje je dao mojoj grupi bili dragocen” – iskren je Joksimović.

 

 

Popularna pevačica i Massimov gost u ovonedeljnoj emisiji Nina Badrić nam opisuje kako je bilo na snimanju: “ Imala sam čast upoznati neke izuzetno talentovane mlade ljude za koje sam uverena da će svojim predstavljanjem zadiviti i mnoge gledaoce. Mislim da su svi oni shvatili da je ovaj posao iznad svega veliki rad i trud. Talent je samo 50 posto, a za svoje mesto pod suncem treba se izboriti u žestokoj konkurenciji. U X Factoru nije važan samo glas već spoj svega u jednoj osobi, a nadasve harizma što će u završnici takmičenja samo jednoga od njih dovesti do pobede.”

 

 

Kako su se Željko i Massimo zajedno sa svojim gostima snašli u ocenjivanju svojih kandidata, kakvi su bili komentari, koje su savete uputili budućim finalistima, ko je plakao, a ko bio srećan videćemo u nedelju!

Ostale vesti