8902
img1

Faza: "Kuće sudija"

Kao što znate u ponedeljak smo završili sa veomaaa uzbudljivom fazom "Bootcamp"... Tu su mentori izabrali svoje šestorke koje će da vode u sledeću fazu takičenja "Kuće sudija". Kao što znate Aleksandra je dobila mladiće, Željko devojke, Massimo starije od 27 i Tonči bendove. 

 

 

Što se tiče nove faze takmičenja, u dve epizode koliko traje gledaoci imaju priliku da zavire u luksuzne kuće i ostvare bliskost sa metorima. U kućnoj atmosferi mentori i njihovi gosti, pošto čuju kandidate, odlučuju ko zaslužuje da se nađe u najzahtevnijoj fazi takmičenja: emisijama uživo. U konačnoj odluci mentorima pomažu njihovi specijalni gosti: poznate ličnosti iz sveta muzičke industrije koji iskrenim savetima i komentarima pomažu svojim domaćinima. Zadatak nije ni malo lak: samo po tri takmičara iz svake grupe ide u sledeću fazu takmičenja, te je saopštavanje konačne odluke veoma emotivno iskustvo i za gledaoce.  Odabranih 12 kanidata potom nastupa u sledećoj, najuzbudljivijoj fazi takmičenja: emisijama uživo!  

 

 

Kako su se Željko i Massimo zajedno sa svojim gostima snašli u ocenjivanju svojih kandidata, kakvi su bili komentari, koje su savete uputili budućim finalistima, ko je plakao, a ko bio srećan videćemo u nedelju. Uh, biće napeto! :)

 

Ostale vesti