2517
img1

Novi Sad predaudicije

Iii gotova je predaudicija u Novom Sadu. Novosađani lepo ste nas ugostili i dokazali da je opravdana titula “ srpske prestonice kulture“. Kandidati, ostavili ste nas bez daha, pre svega vaša originalnost prilikom nastupa i izbor pesama. U „NS Sajmu“ sve je prštalo od energije i upoznali smo mnogo zanimljivih ljudi spremnih da se potpuno posvete poslu buduće zvezde - a po to smo i došli.

“Celu noć i celi dan, opusti telo nek ritam ga vozi“- e to je bila parola naših takmičara koji su se potpuno opustili i bili svoji. Atmosfera je bila luđa nego da smo bili na EXIT festivalu, svi su se prepustili muzici, uživajući u ponavljanju sopstvenih pesama, a neki su se pridružili drugima i zapevali zajedno sa njima kao da se poznaju. Neki su se toliko dobro “skontali“ da su shvatili da bi mogli da nastupaju i kao bend- a i mi mislimo da biste bili dobar spoj.

Imali smo osećaj da se cela Vojvodina skupila u Novom Sadu, spremna da pokaže svoj talenat, ali bilo je i onih koji su došli kao podrška. Od roditelja preko partnera do prijatelja, a neki su bili uzbuđeniji od samih takmičara. Jedan dečko je došao sa grupom drugarica koje su ga bodrile, samim tim je dokazao da već može da se nosi sa popularnošću i fanovima- kad si već uspeo da se izboriš sa toliko žena, verujemo da ti ni žiri ne može ništa.

Videli smo veliku neustrašivost, nije bilo nervoze i straha, svi su se borili što pre da nastupe pokažu nam šta znaju- a imali smo šta da čujemo i vidimo, što je sigurno otežalo posao našim selektorima. Nikome se nije išlo kući, čak ni onima koji su se požalili da sutra imaju ispit. A i ko bi želeo da napusti ovakav provod kakav smo imali!

Nije nam bilo monotono ni u jednom trenutku jer su se stalno smenjivali novi žanrovi muzike u holu dok smo čekali. Pevalo se od najvećih stranih pop hitova današnjice, preko džeza do pesama iz regiona. Naravno bilo je onih koji su se odlučili da nastupaju sa numerama grupe “The Frajle“. A za grupu devojčica koje su došle u identičnim kostimima, pune vitalnosti i koje nisu skidale osmehe sa lica, samo nastavite da budete tako šarmantne i sigurni smo da ćete biti njihove naslednice.

Iako nam je bilo prelepo morali smo da se pozdravimo sa Novim Sadom, jer se naša avantura za novim talentom nastavlja dalje. Poslednje odredište - Beograd u kom verujemo da će nam biti 3 dana podjednako zabavno kao i do sada.

Imaš talanat u koji veruješ i želiš da budeš deo glamura? Smatraš da baš TI poseduješ X factor, mi te čekamo i radujemo se susretu.

Ostale vesti