13463
img1

Massimova šestorka!

Složićemo se da mentoru i članu žirija Massimu Saviću nije bilo ni malo lako u Bootcampu... Naime, Massimo je imao neverovatno jaku grupu da je odluka svesti ih  na šest bila jako komplikovana, a kako će tek biti kada bude morao da izabere samo tri... No dobro takva su pravila igre i sigurni smo da će naš žiri doneti prave odluke.

 

Massimovu genijalnu šestorku čine - Srđan Lazić, Almir Ismaili, Danijela Večerinović, Nikola Marjanović, Jelena Đurić i Amel Ćurić!

 

Počnimo i tim redom. Kantautor iz Valjeva, Srđan Lazić priznao je da se malo plaši da izađe na scenu. Zapevao je pesmu "Ostani", Gorana Karana, a kada je završio Tonči mu je rekao "A šta hoćeš da ja tebi sad kažem? Ti si profesionalac i tvoj momenat je mnogo ranije trebao da dođe." Onda su ostali članovi žirija zapevali Massimu "Sve su stolice pune", ipak jedna je bila slobodna i na nju je seo Srđan, ali Massimo je ostao u velikom problemu.

 

 

Za Almirov ostanak je neko morao da plati danak kako je Massimo rekao. Almir je u ovom krugu takmičenja pevao pesmu "What goes around, comes around". Massimo je prvo konsultovao publiku koja je želela da svi ostanu, zatim produkciju i na kraju je odlučio da će Almir zauzeti mesto bivšeg fudbalera Stipeta.

 

 

Što se Danijele tiče ovaj put je očarala Massima, jer prošli put mu je bilo "malo previše svega". Ona je sada svela na klasiku svoju pesmu i očarala Massima koje njeno mesto na stolici nije dovodio u pitanje od trenutka kada ju je zauzela. Danijela je pevala pesmu "Make you feel my love" od Adele.

 

 

Nikola Marjanović, šta reći, je imao perfektan nastup. Pevao je pesmu Adele, takođe, na svoj način i zamerka nije postojala. Massimo je bio u velikoom problemu, čak je rekao da će završiti u bolnici zbog svega ovoga, i teška srca je morao da pošalje Hildegard kući kako bi Nikola zauzeo njeno mesto.

 

 

O Jeleni Đurić i Sem Braunu su novine dosta pisale. Jasno je da je "pokidala" kako je Aleksandra rekla beogradskim žargonom. Tonči joj je takođe uputio kompliment: "U životu nisam video da neko pojede tako Sem Braun." Massimo je zaključio da je "Dodirnuto od univerzuma" i doneo jako tešku odluku - poslao je Marka kući. Ali Jelena je dobila svoju stolicu i prolaz u dalju fazu takmičenja.

 

 

And last, but not least - Amel Ćurić. Njemu su na audicijama prognozirali finale, a u ovom krugu takmičenja se predstavio pesmom "Lažeš zlato, lažeš dušo" Bijelog dugmeta. "Massimo ti već imaš top tri, mislim u finalu", rekao je Željko. Massimu je bilo jasno da Amel mora zauzeti jednu od stolica, pa je tako i bilo.

 

 

Eto što kraće smo vam predstavili Massimovu šestorku, iako bi o svim fantastičnim takmičarima mogli da pišemo do sutra. Massimo definitivno neće imati lak zadatak u novoj fazi takmičenja. I njemu i takmičarima želimo puno sreće i jedna čekamo nedelju da vidimo šta se sve tu izdešavalo!

 

Ostale vesti