20448
img1

Željkova šestorka!

Uh ovo je bila jako uzbudljiva epizoda morate priznati! Bilo je suza, vraćanja takmičara na scenu, smeha, Iva Ćurić je pevala samo za Željka na bini, voditelji su grizli nokte, kao i publika i kao mi ispred malih ekrana! Mnogi su našli za shodno i da osuđuju Željka, ali on je profesionalac koji zna šta da radi, a "X Factor" i slava su sve ovo!

 

 

Šestorku koju je Željko na kraju izabrao čine: Marija Belada, Antonia Pleško, Iva Ćurić, Katarina Simić, Magdalena Bogić i Tijana Vlajković!

 

 

Marija Belada - ova vatrena rokerka nam dolazi iz Crne Gore i u Bootcampu je totalno zapalila binu i publiku pesmom "TNT" bedna AC/DC. Željko joj je samo rekao "Kaži jedan broj od 4 do 5" i ona je rekla 5 - 5 je bio broj stolice na kom je sedela do kraja ove epizode :)

 

 

Antonia Dora je očarala sve svojim glasom koji niko ne može da poveže sa činjenicom da ima samo 16 godina! Ona je pevala pesmu "Nebo" od Nine Badrić. Nije tu bilo mnogo priče, a Dora je sigurno zauzela svoje mesto.

 

 

Ah Iva Ćurić! Ovde je bilo drame :) Iva je ovaj put izabrala pesmu Dina Merlina "Kad si rekla da me voliš" . Publiku je kupila svojim pevanjem, ali ne i žiri. Željko je odlučio da ide kući. Što je bio potpuni šok za publiku (uključujući i vas koji ste nam slali panične poruke u inbox gde je Iva, zašto Iva itd :D ). Međutim to nije bio kraj. Baš kada je još jednoj devojci iz sadašnje šestorke dao drugu šansu - Tijani, Željko je tada prozvao na binu ponovo i Ivu. Iva je bila prilično zbunjena i pod tremom, otpevala je pesmu Bijonse. Zatim je Željko seo na binu pored nje, da joj pomogne i da je opusti. Tada je Iva zapevala njegovu pesmu "Nije ljubav stvar". Željko je bio zadovolja, dženlmentski joj je poljubio ruku i rekao joj da zauzme mesto Marije Gruevske.

 

 

Katarina Simić koju zovu Nina i koja vam je poznata kao buduća babica je ispala heroj večeri! Ona je otpevala fantastično numeru "What a feeling" uprkos upali plućne maramice! Naravno odmah je dobila gomilu komplimenata i mesto na stolici, ali joj nije bilo dobro, pa je hitno prebačena da joj se pruži pomoć. Kasnije se vratila na svoju stolicu. Mi ponavljamo da joj želimo brz oporavak i da je bila jako požrtvovana i svi se pitamo - kako li tek peva kada je skroz zdrava?!

 

 

Magdalena Bogić, koja je jedan od favorita  sudeći po komentarima i broja lajkova nije razočarala, već je kao i prvi put kad je pevala "Molitvu" oduševila publiku i žiri. Željko je rekao "Ja sam se naježio i baš sam uživao u tvom nastupu. Ti si toliko slatka i sigurna da je to zastrašujuće dobro." Magdalena je naravno sela, a Sonja je nažaost morala da ode kući.

 

 

I na kraju Tijana Vlajković. Ona je pevala pesmu "Bol do ludila" Marije Šerifović. Željko je rekao da se nije naježio, za razliku od Massima koji jeste. Međutim u ovom slučaju Željko donosi konačnu odluku. I Aleksandra je mislila da je Tijana jednostavno premlada za ovu pesmu. Međutim, Željko je zamolio Tijanu da mu otpeva nešto što peva sa drugarica u školi, a Tijana je zapevala pesmu "Dimitrije sine Mitre" i Željko je rekao "Tako se to radi!" Tijana je zauzela svoje mesto u fantastičnoj šestorci!

 

 

Kao što je Željko više puta spomenuo, on ima jednu jaku i u isto vreme nežnu grupu i neće mu biti ni malo lako. Kako se Željko izborio i koje tri devojke idu dalje u live fazu, videćemo u nedelju! Želimo im svima puno sreće!

Ostale vesti