24361
img1

Tončijeva šestorka!

Tonči Huljić koji je između ostalog i muzički producent, bio je pravi izbor za kategoriju bendova. On je odlučio kako da najbolje spoji takmičare i napravi bendove, pored onih koji su bili već formirani. 

 

Pa je tako njegova idealna šestorka bila: Infinitas, U La La, Adnan i Tarik, 9 Control, AndjeliNE i grupa Highway!

 

 

"Infinitas" su srećna porodica Perić koja je došla u tom sastavu. Oni su se u Bootcampu predstavili pesmom "Something's got a hold on me". Željku je bilo sve to vrlo efektivno, ali je ipak zamerio da su malo neusklađeni. Aleksandra je naglasila da su oni primer prave porodice. Tonči je zatražio pomoć pubike i konačna odluka je bila da je ova porodica sela na mesto sestara iz Osjeka.

 

 

Ove tri vesele devojke su izašle na binu i izmamile svima osmehe na lica. One su spojene u samoj emisiji i zovu se "U La La". One su pevale pesmu "Monday morning". Žejku je sve to bilo simpatično i konstatovao je da ponaosob pevaju odlično, ali da nije siguran kako će da funkcionišu kao grupa. Tonči je kratko rekao: "Biće bolje za mesec dana! Sedite!"

 

 

Tarik i Adnan sigurni favoriti sudeći po vašim komentarima, lajkovima i pregledima su nam se ponovo predstavili onako kako oni samo znaju - jedinstveno i prelepo. Pevali su pesmu "Da je tuga snijeg" Dina Merlina. Tončiju su momci bili savršeni, a stolice popunjene. Zatražio je pomoć produkcije. Hteo je da spoji dva benda, to nažalost po pravilima nije moglo. I momcima iz Bosne i Hercegovine mesto su ustupile sestre Anđela i Slađana.

 

 

"9 Control" je grupa koja je takođe spojena u emisiji i koja funkcioniše kao da su se spojili sami pre mnogo godina :) Ova tri momka su vrlo lep i usklađeno otpevali "Money on my mind". Ova tri momka različita i po žanru i po personalitiju su verovala Tončiju kada im je pridodao i četvrtog člana - Farisa Pinja. Oni su ga drugarski i kolegijalno prihvatili i videćemo kako će ova ekipa momaka da funkcioniše dalje. Želimo im puno sreće!

 

 

Nakon 4 momka došle su u fantastičnu šestorku i 4 devojke. One su "AnđeliNE" i njihova četvrta članica je pridodata od strane Tončija, kao i Faris, a njeno ime je Milica Lojić. Ove devojke su mao drugačijeg stila od "U La La" devojaka. Pojavile su se u crnom, dobile poljupce za sreću od Ace Radojičića i pevale su pesmu od Ejmi Vajnhaus. "Jedva sam čekao kada će neko da zapjeva pesmu Ejmi Vajnhaus, koju svi mnogo volimo. Bilo je dobro, samo ste mi u refrenu malo bile klimave", rekao im je Massimo. Da je sve to imalo šarma i magije složili su se i Željko i Aleksandra. Ove devojke su prihvatile Milicu i sve zajedno su sele na stolicu na putu za "Judges houses".

 

 

I na kraju tri momka iz Crne Gore po imenu "Highway" koji su se na audiciji predstavili autorskom pesmom, ovaj put su se predstavile pesmom "Krug" kultnog benda EKV. Massimo se prisetio njegove saradnje sa grupom "EKV"  i dodao da bi Milan Mladenović bio ponosan kad bi video da njegova muzika nije više samo alternativa, već da je postala mejnstrim. Rekao je da mu je jako drago što su odabrali ovu pesmu i da ona bude počast svima iz benda EKV, kojih više nema...Momci su zasluženo zauzeli svoju stolicu (koju su doduše ustupili devojkama da ne bi stajale ceo show na štiklama ;), džentlmeni ).

 

Tončiju i njegovoj šestorci želimo puno sreće!!!

Ostale vesti