5748

Massimove odluke - KUĆE SUDIJA

Dragi naši, kao što i sami znate u nedelju smo gledali prvu epizodu faze "Kuće sudija" kada su naše sudije, odnosno mentori, odnosno domaćini :) morali da odaberu od svojih šestoro troje koji dalje idu u LAJVOVE!

 

 

To nažalost nije nimalo lak zadatak i sigurni smo da su teška srca, ali pravično naši mentori odabrali svojih final troje! Naravno, u tome su im pomogli posebni gosti i prijatelji, profesionalci, po njihovom izboru.

 

 

Massimu Saviću, koji vodi grupu "Stariji od 27"  gost je bila popularna muzička zvezda Nina Badrić! Ona je prijateljskim i profesionalnim savetima pomogla da donese prave odluke. Pa je tako Massimo odabrao svojih troje - Jelenu Đurić, Nikolu Marjanovića i Amela Ćurića.

 

 

Pre nastupa svih šestoro takmičara su nam otkrili kako se osećaju...Neki su imali tremu, neki su bili duhoviti, neki samo srećni što su u svom gradu pa i blizu svoje porodice...Dok je jedan nastupao drugi su ga gledali preko televizora i čekali svoj red. 

 

 

Prva je nastupala Danijela koja je pevala pesmu "Feeling good". Imala je priličnu tremu pa je Nina ohrabrivala. Nažalost Massimo je morao Danijelu da pošalje kući, što ga je čak i rasplakalo. Danijela nije bila oduševljena odlukom. Massimo joj je rekao "Zlato hvala ti.", a ona je njemu rekla "Srebro, hvala tebi". Bilo kako bilo Danijela je bila odlična, ali mentori su procenili da nije napravila najbolji izbor kompozicije i da ipak ne ide dalje.

 

 

Nakon nje nastupao je Almir Ismaili, ili kako smo ga ranije zvali "emotivni karatista". On je pevao pesmu "Zbogum najmila". Nina je kratko rekla Massimu "Baš ti hvala što si me pozvao", što je govorilo da uživa u nastupima takmičara. Massimo je morao da donese odluku i vezanu za njega, rekao mu je da ne ide dalje, ali da nikako ne odustaje od muzike. Onda je usledio i zagraljaj...

 

 

Nikola Marjanović pevao je pesmu Red Hot Chilli Peppersa "Airplane" i ispisao je pojedine reči teksta na ruku zbog čeka se izvinio fanovima ovog benda, ali kaže da mu memorija ponekad nije jača strana. Nina je posebno uživala u njegovom nastupu. Massimo mu je malo zamerio to što je pogledao u tekst na ruci, i posle male neizvesnoti saopštio mu je da ide dalje!!! Nikola je ušao u pobedničku sobu!

 

 

Srđan Lazić je pevao pesmu "Stine" i bio je prilično siguran da ide u finale. Ipak Massimo je primetio da mu "fali ton". Iako je mislio da je bio fanstaičan i da je pre svega kantautor, Massimo nije mogao da ga pusti dalje. Mada smo sigurni da je mogao da pusti više ljudi, pustio bi ih svo šestoro. Sudeći po komentarima, priča se da je Massimova grupa jedna od najjačih. Mada konkurencija je jaka u koju god grupu da zavirite.

 

 

Jelena Đurić je pevala pesmu "Aleluja" koja je vrlo zahtevna i išla je sa stavom "Pukovnik ili pokojnik" u nadi da će izaći kao pukovnik. Ona je otpevala tako pesmu da Massimo i Nina nisu znali šta ih je snašlo. Nini je ona bila apsolutni favorit, čak joj se zahvalila, a Massimo je rekao "Šta je ovo? Bože te sačuvaj..." Massimo joj je ponosno saopštio da ide dalje, a Jelena je sa suzama radosnicama otišla u pobedničku sobu na putu za lajvove!

 

 

I na kraju Amel Ćurić koji je ovaj put pevao stranu pesmu "Broken Strings". Massimo i Nina su bili oduševljeni, a Amel je priznao da je zamišljao da je raskinuo sa Ninom i da njoj peva ovu pesmu, na šta je Nina rekla "Ja te nikad ne bih mogla ostaviti". Amel naravno ide dalje, a mama je bila prva osoba kojoj je javio ovu srećnu vest.

 

 

I to je to! Massimo je uspeo da odredi ko su njegovih finalnih troje, oni koji idu u lajv. Sada u nedelju odluka je na Tončiju i Aleksandri. Videćemo kako će se oni izboriti sa ovakvim situacijama!

Ostale vesti