10936

Željkove odluke - KUĆE SUDIJA

Željko je od početka govorio da ima "nežnu grupu" i pored toga jako talentovanu grupu i znao je da nema lak zadatak. U nedelju smo to mogli i da vidimo. Bilo je jako napeto, lepo, ali i potresno. Na kraju je Željko izabrao svoje prave tri sa kojima je sklopio dogovor da će da rade, da se trude i da idu do pobede. One su Katarina Simić Nina, Magdalena Bogić i Iva Ćurić!

 

 

Željko je kao gosta koji mu je pomogao u odlukama pozvao samog producenta X Factora i muzičkog producenta Mirka Vukomanovića. Na samom početku Željko je džentlmenski dočekao mlade dame, slikali su smejali, one su se šalile da treba sve da pevaju neku njegovu pesmu i da prođu dalje, a onda je počelo. Ulazile su jedna po jedna, zatim je išlo većanje i na kraju ono najteže - saopštavanje odluka. Posle toga ulazile su jednu od dve sobe. Aca ih je čekao u pobedničkoj sobi, a u onoj drugoj Sneže koja ih je tešila i bila uz njih.

 

 

Katarina Simić koja je ozdravila od Bootcampa je pevala pesmu "Bato". Kada  je Željko pitao da li je ona sama bila zadovoljna odgovorila je kratko "Ne", ali je Željko posle konstatovao da je ona veliki borac što je pokazala svaki put. Saopštavanje Katarini da je prošla dalje je bilo vrlo dugo i simpatično jer je ona u jednom trenutku gledala u svoje cipele pa se Željko zapitao da on možda nema "X Factor", onda je zamolio da se koncentriše i sasluša da - ide dalje!!!

 

 

Za razliku od Katarine Marija je bila zadovoljna svojim nastupom. Ona se po stilu oblačenja i muzike, razlikovala od drugih devojaka. Shodno tome odabrala je pesmu grupe Negativ "Ti me ne voliš". Nažalost Marija nije prošla dalje, ali joj je Željko rekao da joj je uvek na usluzi i da nastavi da se bavi muzikom - pod obavezno!

 

 

Iva Ćurić je u Bootcampu doživela pravu dramu, a na audiciji je potpuno očarala sve. Pre izlaska na binu tražila je našem dragom voditelju autogram za njenu sestru koja  kao i većina gledateljki misli da je mnogo lep :) Pevala je pesmu "Tempera" , a Željko je bio oduševljen. Iva ima nešto jednostavno svoje što je prepoznato i na audiciji, a Mirko je rekao da je ona "nova Jadranka Stojaković". Iva je sa osmehom i suzama zagrlila Željka i prošla dalje!

 

 

Draga Tijana pevala je pesmu "Okeani" Jelene Tomašević. Željko je rekao "Pevala je maestralno", ali Mirko je zaključio da uvek ima problem kada je neko ovako mlad. Tijani je Željko dao velike komplimente za izvođenje njegove kompozicije na njen način, ali je rekao da je ipak premlada. Međutim ponudio joj je da bude gošća na bilo kom njegovom koncertu u regionu. Tijana se rasplakala, ali je bila srećna zbog Željkove odluke. Svi joj želimo da nastavi da se bavi muzikom jer je na dobrom putu!

 

 

Antonija Dora Pleško kojoj je scena dom odabrala je pesmu "Kuća za ptice" za koju je Mirko smatrao da je vrlo čudan izbor za njene godine. Iako je bila jako teška odluka  Željko i Mirko su ipak presudili da Antonija ne ide dalje u lajvove. Želimo joj puno sreće u daljoj karijeri jer i Željko i mi mislimo da ovo nije kraj za nju. Pa tek joj je 16 godina :)

 

 

I na kraju Magdalena Bogić koja nas je totalno "oduvala" na audiciji kada je pevala pesmu "Molitva" (i sama Marija Šerifović je pohvalila). Ona je sada pevala pesmu "Čuvaj moje srce", a Željko joj je rekao "Nama je bilo super, a vidim da je i tebi". I pre toga joj je pohvalio "kaubojski" stajling :) Magdalena je naravno prošla dalje i bila je vidno uzbuđena.

 

 

Željku nije bilo ni malo lako, držao se za glavu, uzdisao, mi bismo rekli da mu se srce cepalo što sve devojke ne mogu dalje. I izbor koji je trebao da napravi je bio težak, ali moralo je tako biti. Sada će da se posveti preostalim devojkama i zajedno idu dalje u lajvove! A u nedelju jedva čekamo da vidimo Tončija i Aleksandru!

Ostale vesti