9952
img1

Massimo iskreno o fazi "Kuće sudija"

Koliko je bilo teško izabrati tri najbolja kandidata, kako ste se osećali u toj teškoj ulozi i šta je konkretno odlučilo da baš ta tri kanididata idu dalje?

 

Moram reći da sam odluku doneo puno pre faze takmičenja Kuće Sudija. Jasno da ta odluka nije bila definitivna, u trenutku kada je donešena i da su faktori izvedbe i harizme mogli uticati na nju. Međutim, nisu. Izgleda da sam tačno predvideo šta će se dogoditi, što se jasno poklopilo sa mišljenjem moje prijateljice Nine. Moram reći da sam kod Nine osetio jednu posebnu emociju vezanu uz sve kandidate, mislim da je ona bila u mojoj poziciji da bi joj bilo puno teže nego meni. Imao sam osećaj da se za svakog kandidata želi boriti. Ali, moja je odluka takva kakva jeste a kada se pogleda na kraju i Ninino se mišljenje se poklapa sa mojim. Ima kandidata koji misle da je upravo Nina determinirala njihovu sudbinu, ali nije.

 

Kako izgleda kada morate nekom saopštiti tužnu vest da ipak ne ide u sledeću fazu takmičenja?

 

Jasno je da je situacija teška i da mi nije svejedno, ali moram naglasiti da ova TV emisija ne može odlučivati ko će imati petlju nastaviti se baviti ovim poslom ili ne. To je ono što nosiš u sebi, vanjski faktori su nebitni.

 

Koliko Vam je Nina Badrić pomogla? Da li su vam se mišljenja podudarala ili ste ipak imali različita mišljenja oko pojedinih kandidata?

 

Nina je divna, tolerantna osoba i znao sam da će imati živaca za sve kandidate i da će se vrlo benevolentno postaviti prema svima. A pošto je prava dama, s iskustvom koje nosi ovaj posao, znao sam da će mi dati u pravom trenutku, pravi savet.

 

Na koji način ćete dalje voditi svoju grupu takmičara?

 

Na način da komuniciramo. Da znam koje ih emocije u kojem trenutku inspiriraju na izvedbu i da pratim njihove muzičke izbore kroz pesme koje žele pevati. Jelena, Nikola i Amel su jako dobri, već izgrađeni pevači i samo se nadam da će onaj deo publike koji odlučuje, da li postojiš ili ne, odlučiti pozitivno vezano uz njih.

 

Ostale vesti