6041
img1

Mark Sidaway posetio snimanje X Factor Adria!

Posetili ste snimanje regionalnog “X Factor Adria” kakvi su vaši utisci o našim ovogodišnjima kandidatima?

Fantastični! Čuo sam sve kategorije kandidata, izdvojio bih nekoliko takmičara koji su na mene ostavili jak utisak. Posebno me je jedna devojka očarala svojim vokalom, mislim da bi ona sigurno daleko prošla u britanskom X Faktoru! Spektakularna je! Ako uđe u top 5 reći ću o kome se radi. 

 

 

Upoznali ste i naše sudije, imate li favorita?

Mislim da je izbor sudija odličan, imao sam priliku i da sa svakim od njih posebno razgovaram. Svi su veoma ostvareni, imaju jake karaktere i nemaju problem sa izražavanjem svog mišljenja što je veoma važno. Dopada mi se Željkov autoritet i samopouzdanje, ali i njegov smisao za humor – mislim da je zabavan i potpuno nepredvidiv! Massimo ima integritet i želi da pronađe kandidata koji može u toku šou-a da se razvija i napreduje, što je sjajno! Tonči je, takođe, odličan i specifičan – nasmejao me je nekoliko puta! Kod Aleksandre mi se sviđa njena pozitivna energija i entuzijazam. Takođe, mislim da će ona imati jaku vezu sa svojim kandidatima i da će mnogo raditi na njihovom usavršavanju. Zbog toga mi je ona možda favorit. Generalno, mislim da će žiri emitovati sjajnu energiju i da će se gledaocima dopasti sve ono što ih očekuje u nastavku takmičenja. Biće neverovatnih obrta!

 

 

Kakve su šanse da neko sa Balkana postane svetska zvezda?

Mnogo je teže kada dolazite iz male zemlje da uspete jer je sva pažnja usmerena na veće zemlje kao sto su Amerika, Engleska, Nemačka, ali svakako da je moguće. Ako je talenat prisutan, naravno da je moguće. Iz ovoga što sam danas video, mogu reći da imate jako talentovane pevače.

 

 

Da li će biti nekih novina u ‘’X faktoru’’ u budućnosti? I Šta je X faktor po Vašem mišljenju?

Naravno, mi uvek razmišljamo kako biti nov jer publika treba uvek da bude zadovoljna, stalno su potrebne sveže ideje. Promenićemo još neka pravila, kako u kući sudija, tako i u emisijama uživo.  Nije moguće definisati X faktor,  ali on se može osetiti već pri prvom pogledu!  To je nešto magično! Ali nije sve u vokalnim sposobnostima, ta magija se ne odnosi samo na vokal, već na celokupnu ličnost. Kada neko poseduje X faktor jednostavno ne želite da skinete pogled sa njega, takve osobe su prosto magnetične!

 

 

Možemo li da očekujemo Sajmona ove godine u Beogradu?

Ja bih lično to voleo! Mislim da bi mu se ovde jako dopalo. Sajmon je sjajan, voli da putuje, uvek želi sveže, nove ideje. Baš se u toku sledeće nedelje sastajem sa njim i sigurno ću mu preneti svoje impresije sa snimanja iz Beograda!

Ostale vesti