10425
img1

Aleksandru posetili sestra i dečko!

Sudiju “X Faktora” Aleksandru Kovač su u trenucima snimanja napete faze takmičenja “Kuće sudija” posetili njena sestra Anja, koja je veliki poštovalac ovog formata i studentkinja tv i filmske produkcije i Aleksandrin dugogodišnji muzički saradnik i producent Roman Goršek. Aleksandra se u njihovom društvu vidno opustila dok su razmenjivali utiske sa snimanja. Dobro je poznato da Aleksandra i Roman sarađuju već 17 godina, i da je Roman zaslužan za muzičku produkciju svih Aleksandrinih pesama, kao i onih koje su zajedno radili za najveće muzičke zvezde regiona. Roman se retko moze videti u javnosti, ali je dobro poznato da je on Aleksandrin čovek iz senke, čije mišljenje i savete posebno poštuje. 

 

 

Da podsetimo, u  nedelju vas čeka još jedna epizoda uzbudljive faze takmičenja “Kuće sudija” kada ćemo saznati koji kandidati iz Tončijeve i Aleksandrine grupe nastavljaju takmičenje u emisijama uživo.

 

Aleksandra nam otkriva kako se oseća: “Neće biti lako ni meni ni momcima, ali sam svakom od njih rekla da je ovo tek početak njihove karijere i da će imati moju punu podršku i pomoć šta god da se desi. Teško je izabrati tri od šest vrhunskih izvođača, koji pored toga što su odlični pevači, imaju sve što je potrebno da budu zvezde. Ova faza takmičenja je vrlo stresna, jer se peva pred samo dvoje ljudi, bez publike i aplauza i oni pevači koji daju svoj maksimum u najtežem trenutku, pod velikim pritiskom, ostanu fokusirani i skoncentrisani, i uz sve to prenesu emociju koju osećaju, su oni koji su spremni za lajv emisije!” 

Ostale vesti