7596
img1

Aleksandrina gošća je KALIOPI!

Ove nedelje gledaćemo još jednu epizodu uzbudljive faze takmičenja “Kuće sudija” kada ćemo saznati koji kandidati iz Tončijeve i Aleksandrine grupe nastavljaju takmičenje i bore se za pobedu u emisijama uživo.

 

 

Faza “Kuće sudija” je poznata po tome da sudijama u konačnoj odluci pomažu njihovi specijalni gosti iz sveta muzičke industrije, pa je tako Aleksandra u pomoć pozvala makedonsku pevačicu Kaliopi!

 

 

“Kaliopi je vrhunska pevačica i umetnica čiju karijeru izuzetno poštujem. Naši muzički stilovi se razlikuju, ali sam želela da mi u odabiru kandidata pomogne neko ko je bezkompromisan i ko je svoju karijeru gradio kvalitetnom muzikom i vrhunskim pevanjem. Složile smo se oko svih kandidata, što mi je pomoglo da donesem finalnu odluku!” – rekla je Aleksandra, dok je njena gošća izjavila da je bilo divno sarađivati sa jedinom damom u žiriju popularnog takmičenja “Bilo je veoma prijatno sarađivati sa Aleksandrom, takmičari su jako kvalitetni i nije bilo lako izabrati najbolje!”

 

Ko je imao najveću tremu u kategoriji momaka, ko se radovao, a ko bio razočaran konačnom Aleksanrinom odlukom, kao i koja tri takmičara nastavljaju borbu u emisijama uživo saznaćemo u nedelju!!!

Ostale vesti