4292
img1

Beogradske predaudicije

Iii gotove su predaudicije u Beogradu! Kakvo iskustvo! U „Kombank Areni“ se pevalo od jutra do sutra, i tako tri dana! Napunili smo se pozitivne energije koju ste nam vi preneli. Tekstovi pesama su se ponavljali horski, neko zapeva svoju pesmu pa mu se drugi pridruže. Pravi raj za uši, ali i za dušu, toliko euforije i spremnosti da se iskoristi šansa i da u prvi plan dođe taj neki X faktor. Takmičari jedno veliko hvala i bravo.

Vodilo se računa o svemu - pravilnoj pozi koju treba zauzeti tokom nastupa, odeći, šminki, a sve u skladu sa izabranim numerama. Upoznali smo nove rokere, pop pevače, one koji su više za šlagere, ali i nove trendesetere - spremne da muzičkoj sceni daju nešto novo.

Apsolutni favorit među muškom populacijom je bila pesma “When I was your man“ Bruno Marsa, ali ni devojke se nisu bunile dok su im momci pevali tu pesmu u holu. A Brunu je parirala Vitni Hjuston sa “I got nothing but you“- jedna devojka je rekla da se ovo odnosi na muziku, jer ona joj je sve.

Neke je ponela atmosfera povodom Dana zaljubljenih, pa su ti našli nove partnere, a neki su došli sa srodnom dušom i tu proveli ceo dan zajedno. Jedna devojka je došla sa svojim dečkom, oni nisu iz Berograda, i prelepo im je bilo što su proveli Dan zaljubljenih, zajedno - na predaudiciji :). A kako su se takmičari treme oslobodili? Neki su došli u pratnji pa su se međusobno bodrili, jedna devojčica je više svog tatu smirivala, nego on nju - ali verujemo da je to bila taktika kako bi ona zaboravila na svoju tremu. Neki su se odmah sprijateljili sa drugim takmičarima - lakše je u paru sve raditi. A bilo je i onih stidljivih, koji nisu puno pričali - ali baš oni su se prvi dohvatili gitare i podigli masu da zapeva.

A najlepši su bili oni trenutci kada su takmičari izlazili iz sobe sa “kezom“ od uveta do uveta, neki su odmah zvali porodicu da im jave kako je prošlo, a drugi su skakali i grlili prijatelje. Bilo je i par suza radosnica. A koliko nam je bilo dobro govori činjenica i da oni koji su među prvima nastupali ostali su tu do kraja dana. A i kako ne bi, ko bi želeo da napusti dnevnu žurku? Jedan dečko koji je nastupao prvog dana, došao je i sledećeg dana jer mu je previše zabavno bilo tu, a i gde još može da se peva ceo dan i upozna toliko novih ljudi?

Bila je ovo jedna uzbudljiva avantura i za nas, a verujemo i za vas! Toliko pozitivne energije, toliko harizmatičnih ljudi iz više gradova, tolika strast za pevanjem,- stvarno jedinstveno iskustvo! Ali ovo je tek početak, pretrčali smo prvih 100 metara a pred nama je maraton! Sledeća stanica - audicija pred žirijem!! Pitate se ko je ta fantastična četvorka? Krčkajte se još malo, uskoro sledi objava - a sigurni smo da ćete biti i više nego oduševljeni i željni da pred njima pokažete svoj X factor.

Ostale vesti