6065
img1

Tončiju u konačnoj odluci pomaže Petar Grašo!

U nedelju nas čeka prava muzička avantura! U novoj epizodi popularnog regionalnog takmičenja „X Faktor“ videćemo kako su se bendovi i mladići pokazali u nemilosrdnoj fazi takmičenja “Kuće sudija”! Poznato je da u ovoj fazi takmičenja sudije „X Faktora“ pozivaju svoje goste mentore kako bi im pomogli da naprave pravi izbor u konačnoj odluci: ko ide kući, a ko nastavlja borbu za pobedu u emisijama uživo! Tončiju Huljiću u ovoj teškoj odluci pomoći će njegov dugogodišnji prijatelj i kolega Petar Grašo, što je na snimanju izazvalo iskeno oduševljenje Tončijevih kandidata.

 

 

“Snimanje je bilo jako ugodno i moram reći da sam uživao,gledajući i slušajući Tončijeve kandidate. Tonči je stari mačak i on dobro i izdaleka namiriše ko je talentovan. Nismo se bitno razilazili oko mišljenja i verujem da je uz moju malu pomoć doneo ispravne odluke. Sasvim sigurno nije lako ni jednostavno donositi odluke koje tim mladim ljudima  ruše trenutne snove i ambicije. Svi takmičari su svesni da pobednik može biti samo jedan i to je ono što ovakve showove čini jako stresnima ali baš zato i interesantnima.” – iskreno kaže popularni pevač.

 

 

Kako saznajemo, da bi maksimalno opustio svoje takmičare Tonči Huljić ih je odveo na luksuznu lokaciju – velelepnu vilu sa bazenom u kojoj su momci i devojke uživali u potpunosti. “Veoma je važno biti maksimalno opušten pred odlučujući nastup kakav je ovaj u “Kući sudija”, te sam zato odlučio da moji kandidati imaju najbolji mogući tretman!” – rekao je Tonči

 

Ostale vesti