39915
img1

Finalisti i favoriti koje možete vratiti u show!!!

Večeras smo videli drugu epizodu Kuće sudija u kojoj su Tonči Huljić i Aleksandra Kovač odabrali favorite iz svojih grupa koje će voditi u emisije uživo. Tonči se večeras nakon veoma napete emisije opredelio za tri najbolje grupe: ’’Infinitas’’, ’’9control’’ i ’’Anđeline’’. Aleksandri je teško pala odluka da eliminiše tri mladića iz svoje šestorke, ali je na kraju u lajvove povela: Iliju Mihailovića, Davida Temelkova i Antonija Krištofića.

 

 

Prethodne nedelje, Željko je odlučio da su se u grupi devojaka posebno istakle: Katarina Simić, Magdalena Bogić i Iva Ćurić, dok se Massimo iz svoje grupe ’’Stariji od 27’’ odlučio za  Jelenu Đurić, Nikolu Marjanovića i Amela Ćurića.

 

 

Nakon tri faze takmičenja (audicije,bootcamp i Kuće sudija) u kojima smo uživali od naredne nedelje pratićemo najuzbudljiviju fazu - emisije UŽIVO!

 

 

U ovoj fazi X Faktora gledaćemo dvanaest najboljih, kao i kandidata koga gledaoci vrate u takmičenje! S obzirom da se ukus žirija i publike ponekad ne podudara u potpunosti, Samsung pruža priliku gledaocima  da svog favorita vrate u takmičenje! Dakle, jedan kandidat sa najviše vaših glasova će dobiti WILD CARD i šansu da se ravnopravno, sa izabranih 12 takmičara, bori za pobedu u najvećem show programu u regionu. Ukoliko je vaš favorit ispao u poslednjoj fazi takmičenja ’’Kuće sudija’’, već nakon završetka večerašnje epizode možete glasati za njegov povratak tako što ćete posetiti Samsung fejsbuk stranicu vaše zemlje koja će vas provesti kroz proceduru glasanja. Za jednog kandidata možete glasati samo jednom. Glasanje traje do 17. maja kada će biti objavljeno koga publika želi da gleda u emisijama uživo!

 

 

Srbija: https://www.facebook.com/SamsungSrbija

Hrvatska: https://www.facebook.com/SamsungHrvatska

Bosna i Hercegovina:https://www.facebook.com/SamsungBosnaiHercegovina

Crna Gora:https://www.facebook.com/SamsungCrnaGora

Makedonija: https://www.facebook.com/SamsungMakedonija

 

 

Ostale vesti