20776
img1

Epizoda 9 - Kuće sudija!

Dragi naši, juče smo pogledali drugu, ujedno i poslednju epizodu faze "Kuće sudija"...I znate šta, idemo u lajv!!! Jel ste uzbuđeni? Mi jesmo! :)

 

Naše sudije imale su jako težak zadatak, a to je da od 6 predivnih takmičara izaberu samo troje koji idu u lajv. Prošle nedelje to su učinili Željko i Massimo, a sinoć Tonči i Aleksandra.

 

Kao što znate Željko je odabrao Ivu, Magdalenu i Katarinu Ninu. Massimo je odabrao Nikolu, Amela i Jelenu! Kako je prošao izbor Aleksandre i Tončija.

 

Tonči je izašao pred svoje kandidate, poželeo im je sreću i predstavio svog gosta, dugogodišnjeg prijatelja i kolegu Petra Grašu. Prva grupa koja je izašla pred njih bila je porodica i bend "Infinitas". Oni su imali prepoznatljive narukvice za koje su verovali da će ih dovesti do pobede. Izvodili su numeru "Terca na tišinu". Tonči je komentarisao sa Petrom da im fali više ekspresije jer su bili jako skoncentrisani na pevanje, i bilo mu je čudno što su baš u ovoj fazi odlučili da promene lead pevača. Međutim, "Infinitas" ide dalje!!! 

 

Posle njih pojavila se grupa "Highway trio" iz Crne Gore. Ova tri duhovita, prepoznatljiva i sipatična momka su pevala numeru "Uzalud pitaš" grupe Haustor. Petar nije imao nikakvu ozbiljnu zamerku. A Marko iz benda konstatuje da je mnogo neprijatnije pevati pred samo dvoje ljudi nego pred publikom. Zbog nedostatka autorske komponente Tonči ih ipak nije pustio dalje. Momci želimo vam svu sreću, a i wild card je tu, pa ćemo videti!

 

Zatim se pojavljuju Veronika, Korina i Eni, divne devojke poznatije kao "U La La". Izvodile su numeru "Sve još miriše na nju". Uz par šala, glavno pitanje Petra i Tončija je bilo da li one mogu da funkcionišu kao bend? I na samom početku devojke su konstatovale da su tri potpuno drugačija karaktera. Nažalost, zbog toga ovaj ženski bend ne ide dalje! Želimo im sve najbolje, najverovatnije u individualnim karijerama!

 

Ah Adnan i Tarik. Zbog ovoga su nam notifikacije stizale svakih malo :) Moramo da krenemo obrnutim redom. Da Tarik i Adnan nisu prošli, da Tonči je procenio da nisu doneli ništa novo, da nije mu bilo lako... Ova dva draga momka su pevala pesmu "Desert Rose". Znate vrlo dobro da postoji Samsung wild card na FB strani vaše zemlje, pa idite da ih spašavate! :)

 

I za kraj ćemo spomenuti dva benda koje je Tonči napravio i koja su prošla dalje, a to su "9 Control" i "AndjeliNE". "9 Control" je doživeo malu traumu od Tončija pri donošenju odluka jer ih je naterao da razmisle ko od njih narušava bend i kako bi trebalo da ih ostane troje. To je bio test da vide da li će momci da se održe danas i oni su ga položili! "AnđeliNE" koje je infinitas smatrao najvećom konkurencijom su bile baš taj ženski bend koji je prošao dalje. Bile su zanosne i na daljem putu možda neka postane plavuša, ali za sad su četiri crnke/brinete prošle dalje :P

 

 

Zaključak: Tončijeva trojika su - Infinitas, 9 Control i AnđeliNE!

 

 

 

Na redu je Aleksandra! Aleksandra je rekla za sebe da će biti drugačija nego do sada, da će biti strožija i da će obratiti pažnju i na najmanju grešku. Njen gost je bila legendarna Kaliopi! I uz ovaj čvrst Aleksandrin stav nije joj/im bilo ni malo lako. Dame su se kikotale posle svakog nastupa u šoku od toga da je svaki nastup bio fantastičan i da ne znaju kako da svedu na troje. Naravno, Aleksandra je profesionalno i po osećaju uspela da odredi ko je njena trojika koja ide u lajv. 

 

 

Bobi je otpevao u svom stilu pesmu "Always" Bon Jovia koju je posvetio svojoj devojci Valeriji. Dame su konstatovale da je jako muzikalan i da je tipičan pop-rok vokal! Zatim se pojavio Siniša koji je odlučio da peva nešto sasvim drugačije, i da otkrije svoju emotivnu stranu. Pevao je numeru "Nov čovjek". On možda pevački nije ovo izveo idealno, ali dotakao je srca i svojih kolega i Aleksandre i Kaliopi. I oslobodio se ovom izvedbom. Milan je pričao o tome kako je pravio svakve gluposti zbog ljubavi i pevao je pesmu Zdravka Čolića "Kao moja mati". Nažalost, teška srca, ova tri momka nisu prošla dalje. Wild card postoji, Milanu je i sama Aleksandra obećala da će probati da dogovori nešto s produkcijom i da ga vrati, Siniša je sam sa sobom bio oduševljen na nekom duhovnom nivou, a sigurni smo da Bobija čeka ozbiljna karijera!

 

 

Tako da jasno vam je ostaju David, Antonio i Ilija. Oni idu u lajv! David je doduše dobio neke Aleksandrine kritike naravno zarad što boljih daljih nastupa, pa se malo rastužio oko toga, ali hej ide dalje i zna na čemu treba da radi! Antonio je za svoj nastup mislio da je najbolji do sada, on je bio dobar, ali ne i najbolji. Najbolji nas čeka možda već u nedelju! I Ilija kome je Aleksandra prvo rekla da nema baš dobru vest, jer ima mnooogoo dobru vest (mislimo da mu je srce stalo na trenutak) - ide dalje!!! Posle je on to isto uradio drugarici :)

 

 

Dragi naši, kratak izveštaj na putu za lajv! Imamo 12 odabranih, imamo mogućnost da vratimo još nekog, a gledamo se u nedelju, svi u isto vreme i svi na istom mestu! Ili ne na istom mestu, ko zna kakav nas studio i nastupi čekaju ;)

Ostale vesti