10405
img1

EKSKLUZIVNO! X FACTOR ADRIA Sve je spremno za večerašnji spektakl!

Za  nekoliko sati regionalno takmičenje "X Factor Adria" ulazi u  najuzbudljiviju fazu!  Počinju emisije uživo, a  slede i prve eliminacije u kojima publika ima svoj udeo.

 

 

Izabrano je 12 finalista, po troje u kategorijama: Mladići,  Devojke, Stariji od 27 godina i Bendovi. Njima će se u večeras priključiti još jedan finalista, pojedinac ili grupa, koga ste vi izabrali glasanjem na Samsungovoj FB strani.

 

 

Odabrani finalisti po prvi put će nastupiti uživo pred žirijem i publikom. Nakon što se predstave pesmom i nakon što čujemo komentare sudija i njihovih mentora o nastupu, reč dobija publika - počinje glasanje sms-om.  Dvoje takmičara koji budu imali najmanje sms glasova publike, ponovo će ukrstiti glasove u muzičkom dvoboju. Ko prolazi dalje, a ko napušta takmičenje, odlučiće sudije. Ukoliko njihovi glasovi budu izjednačeni 2: 2, tada takmičenje napušta finalista koji je osvojio manje sms glasova.

 

 

Atmosfera pred prvu uživo emisijiu je sjajna, iako treme ima! „ Svi smo pomalo pod tremom, jer prvi put uživo nastupamo.Uzbuđenje je sve veće iz minuta u minut! “ – priznaju takmičari.

 

 

U studiju su svi finalisti, žiri, voditelji, ali i specijalni gost iz Švedske Mons Selmerlev koji je samo zbog X Faktora došao u Beograd na samo jedan dan kako bi publici predstavio svoju pesmu ''Heroes'' sa kojom i nastupa na predstojećoj Evroviziji. „ On je sjajan, sigruno će pobediti na Evroviziji! Počastvovani smo što je ovde.“ – rekao je sudija Massimo Savić nakon što je odslušao generalnu probu glavnog favorita za pobedu na prestižnom takmičenju.

 

 

Popularni Šveđanin je, kako saznajemo, slobodno vreme iskoristio i za razgovor sa finalistima. „Gledali smo generalnu probu njegovog nastupa i stvarno izgleda svetski! Pravi pevačko-scenski spektakl!“

 

 

Sa druge strane, Mons je iskoristio priliku da pohvali žiri „X Faktora“ :„Mentori Željko, Aleksandra, Massimo i Tonči, kao i njihovi finalisti su zvezde ove večeri. Upoznao sam ih sve i mogu da kažem da su veoma prijatni i neposredni. Divno je biti deo ovog šoua!“.

 

 

Gledamo se svi zajedno večeras u 21h! 

Ostale vesti