7590
img1

1. Live je gotov! Opraštamo se od Infinitas!

Završen je i prvi Live! Spektakularan početak - pesma koju je izvodilo 12 finalista ostaće nam u pamćenju! Zatim izlaze naši veseli i dragi voditelji Antonija i Aleksandar. Sijaju na bini! I na kraju četvoročlani žiri, koji je zasigurno imao malu tremu jer se njihova "deca" takmiče. A onda je počelo!

 

 

Takmičari su objektivno gledano bili fenomenalni, svaki je mogao da izdvoji svog favorita. Amel Ćurić je bez greške "probio led" i nastupao prvi, zbog Jelene Đurić nam je zastao dah, 9 Control je bio jedan kompaktan bend sa duhovitom koreografijom, Magdalena, Antonio, Ilija, Nina, Iva, David, Nikola...Ma svi su bili odlični! Na sve to saznali smo i da se vraćaju Tarik i Adnan, a kasnije da se vraćaju još tri takmičara! Bobi, Milan i Highway. Sledeće nedelje biće i zabavno i napeto...

 

 

Međutim uvek postoji trenutak gde neko mora da ispadne i poslednji sa najmanje glasova bili su porodica Perić poznatija kao Infinitas i devojke AnđeliNE. Digresija - za one kojima nije jasno gde je četvrta članica Milica Lojić, bilo je i u emisiji da je Milica odustala posvetila se nekim drugim prioritetima i da je devojke mnogo ljube i vole i da im nedostaje :) No, vratimo se našim Infinitas i Anđelinama. Oni su se borili pevajući pesme spasa, a zatim je žiri odlučio. Željko je bio taj koji je morao da presudi, a njegov glas otišao je ipak Anđelinama. U ovoj epizodi napustili su nas Infinitas.

 

 

 ‘’Zadovoljni smo kako smo izveli obe pesme, posebnu pesmu spasa, super nam je bilo na sceni, dali smo bukvalno sve od sebe! Mislimo da je Tonči ispravno postupio što nije hteo da glasa, isto bismo se poneli da smo na njegovom mestu. Nismo očekivali da ćemo se rasplakati, ali eto…dešava se. Emocije su preovladale. X Faktor je za nas veliko iskustvo, ovde smo stekli prijatelje i neće nam biti lako da se pozdravimo. ’’ - kaže Infinitas, a koliko smo i mi videli i čuli stvarno su bili jedni od omiljenih u društvu.

 

A šta na sve imaju da kažu AnđeliNE: ‘’Imale smo veliku tremu. Žao nam je zbog ‘’Infinitasa’’ jer su pevali mnogo bolje od nas u dvoboju, ali šou je takav, nekad ispadne bolji. Trema je baš učinila svoje, nismo zadovoljne nastupom. Massimo je rekao da su dve od nas podbacile i svesne smo da su u pitanju Kaća i Monika koje su i zaplakale kada je ‘’Infinitas’’ ispao…Ovo je bilo veoma emotivno veče!’’

 

Što se nas tiče, mi samo možemo da poželimo porodici Perić puno sreće u daljoj karijeri i da uživaju u međusobnoj ljubavi jer je to najveća nagrada koju mogu da dobiju! Anđelinama držimo fige da budu što bolje u sledećem live-u i da pokažu šta znaju jer nisu za džabe tu! 

Ostale vesti