6006
img1

Finalisti: Iva Ćurić

Iva Ćurić nam dolazi iz Đakova i ima 18 godina. Ona je učenica ekonomske škole. Međutim, Iva nije ni malo obična devojka. Ona je pre X Factor takmičenja imala dvomilionske preglede na svojim You Tube coverima. Šta je tek čeka posle X Factora?

 

Ivu smo upoznali kada se skromno, tiho, sa dobrotom u očima pojavila na audiciji...Ona je sela, uzela gitaru u ruke i svi su odmah shvatili - to je X Factor. Svojim anđeoskim glasom, svojim stilom pretvorila je pesmu "Eliktrinih odreda" u nešto sasvim drugačije...Naravno ide dalje. 

 

U Bootcampu je doživela pravu dramu, tu je bilo i suza i smeha i duplih pevanja i posle svega Željko je shvatio da ona mora biti u njegovih šest, a vrlo uskoro da mora biti i u njegovih tri.

 

Tako je Iva stigla do live emisija. I u nedelju nas je potpuno oborila sa nogu. Iako joj je gitara hobi, pojavila se na bini bez nje, u crnoj dugoj večernjoj haljini, sa nakitom i zapevala Rihanna "Diamonds". Niko nije ostao ravnodušan, uspela je ponovo da učini pesmu svojom.

 

Sa jedne strane Iva je srednjoškolka, zaljubljenica u muziku, koja voli da se druži i sluša pretežno stranu muziku. Sa druge strane ona je ogoljeno iskrena, originalna i drugačija. To je ono što je izdvaja!

Ostale vesti