3558
img1

Finalisti: Jelena Đurić

Uvek je teško da odlučimo da li ćemo za Jelenu da kažemo žena, majka, kraljica ili žena, majka, pevačica? Kad je i kraljica i pevačica? Ništa možemo i žena, majka kraljica i pevačica :)

 

Jelena Đurić ima 33 godine i dolazi iz Beograda. Do sada se bavila muzikom kao prateći vokal, a sada je odlučila da istupi i pokaže šta zna...I pokazala je toliko da smo se naježili poslednjeg live-a kada je pevala " I put a spell on you"! Nina Simon čija je verzija ove pesme jako popularna, je zapravo i jedan od Jeleninih muzičkih idola.

 

Jelenin hobi je i bilijar, možda to niste znali. Takođe ona ima muža i ćerku i oni su joj najveći fanovi i podrška. Ćerkicu smo upoznali u Samsung video dnevniku kada nam se i jelena predstavila. Ko je zaboravio pravac - http://www.samsung.com/rs/galaxyavideoselfie.

 

Jelena je dobila na live-u predog da nam se sledeću put predstavi u nekoj mirnijoj varijanti, to bi bilo zanimljivo, ali da se zna da smo i do sada začareni njenim glasom i izborima pesama baš ovakvi kakvi jesu :)

 

 

Ostale vesti