7750
img1

Finalisti: Katarina Nina Simić

Katarina Simić je isto što i Nina Simić. Ona je već posebna, njen nadimak nije Kaća, već Nina, ali od Katarina :) Ubuduće se naviknite da ćemo je oslovljavati sa Nina, jer mi smo se prilično vezali za naše takmičare . Katarina je Nina, Magdalena je Magi, Nikola je Džoni... :P

 

 

Nina ima 20 godina i dolazi nam iz Mladenovca. Ona studira da postane babica, iako je mi već odavno zovemo babica kao da je diplomirala :) Ne zna šta više voli da li muziku ili posao koji podrazumeva da je ona ta koja prva drži novorođenče u svojim rukama. Pored svega toga Nina se bavi i sportom.

 

 

Ona je isto imala turbulentan put do live-a, s obzirom da se borila sa prehladama, upalom plućne maramice itd. Ono što joj najviše želimo je da uspe u potpunosti da se oporavi. Što se samih izvedbi tiče niko nije primetio da je imala zdravstvenih problema, a ako jesu uticali na njeno pevanje, kako tek zvuči potpuno zdrava?

 

 

Ova simpatična mlada buduća babica za sebe kaže da je istrajna, a mi apsolutno to potvrđujemo. Sam Željko za nju kaže da je njegov najveći borac.

Ostale vesti